Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem a srác? Nem igazán értem hogy most mi van.
Tegnap volt az első randink, mindketten 17 évesek vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat:)..sétáltunk.beszélgettünk, átölelt. csókolóztunk is..nem is keveset. egyszóval eléggé összemelegedtünk. bókolt elég sokat, csókkal váltunk el. de most nem értem mivan:/...ma apukájához ment. msnen ugyanolyan mint a randink előtt, nem beszéltünk a történtekről...beszéltük hogy majd találkozunk. ha megjött apukájától...félek hogy a következő találkozásunknál megint ez lesz hogy csak smárolunk.... én szeretném hogyha járnánk:)..hogy kérdezzek rá hogy mi van köztünk?
köszönöm előre is az értelmes válaszokat:)
Szerintem kicsit korai még ezen aggódnod. Ha jól elvagytok, csókolóztok akkor akárhogy nézem, ti jártok:D
Menjetek el ide-oda, érezzétek jól magatokat. És ne add oda magad csak idővel. Ha csak elvan veled azt úgyis látni fogod.
Hm hát köszi:)..de nemtudom...csak aza fura.hogy msnen ugyanoylan mint randi előtt.mintha nem történt volna semmi:/...
nem nem akarom odaadni magam....:)és ő se oylan srácnak tűnik hogy csak arra hajt...:) annyira már azért ismerem...
mit vársz tőle msnen? nyilván nemfog az édes pici mézes zergemadarának becézni vagy kicsapni 3 szívet a nevébe vagy bármi ilyesmi ha erre vágysz :D ha ÉLŐBEN jó minden akkor ÖRÜLJ :DD és azt sem fogja megkérdezni szerintem, hogy
"szereted ezt a számot? nekem tetszik. van rágód? mert én nem hoztam magammal...járunk?" :D alakul majd minden, nehogy letámadd iylesmivel
nem nem várok szivecskéket.meg semmit:D...
amúgy más városba lakunk 30-40 km van köztünk...:S:D...de ajh nem tudom félek.nekem ő kell<3...de nagyon:$é:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!