Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak, akik sutyi telefont használnak, ti hová dugjátok el párotok elől a telefont? Úgy hogy mèg vèletlenül se találja meg. Pl. Autóban?
Ezzel nem szaladsz messzire. Mert láthatóan inenn nézve is boldogtalan vagy "ki vagy idegileg" magad írtad hogy gyakran csak sírnál..
Egy ilyen karakter mellett nem tudom van e értelme ottmaradnod miközben más lehet igazán tudna szeretni.
Nem válaszoltál arra hogy házasok vagytok e.
A srác a sunyi telefonjával együtt sanszos hogy megcsal mire lehet gondolni ez alatt..?
A másik amit nem értek miért hagy valaki egy cetlit egy telefonszámmal a saját lakásában a sunyi telefon megjegyzéssel.
Nem egy agysebész gondolkodásra vall.
De ahogy leírtad hogy ellökdös magától hát nem tudom..
Ha ennyire szereted akkor elfogadtad a karakterét.. Talán azt is elfogadod hogy megcsal és nyitott kapcsolatban lesztek..
19-es
Köszönöm a válaszod
Tudom hogy nem èrdemel meg ,de szeretem őt.
Sajos jobban szeretem őt mint ő engem ,ès ezt ő is tudja.
Lehet az a baj hogy nagyon kimutatom a szeretetem ès a szerelmem felè.
Nem vagyunk házasok csak 15hosszú èv ès a gyerekünk
Ez egyrészt lehet baj mert nem mélyült el a kapcsolat. Vallási vonatkozásba nem mennék bele ezt mindenki mésképp látja..
Másrészről viszont jó mert ha erőt veszel magadon és tudatosabb leszel, akkor talán rá jössz, hogy még nem késő változtatnod az életeden.. Mert később lehet megbánod hogy benne ragadtál egy méltatlan helyzetben.
Javaslom Csernus Imi a nő című könyvét a Férfi című könyve is hasznos lehet sokat segíthet..
21es
Nem a lakásban találtam hanem a kocsiban
takaritás közben ,a könyöktartóban vólt a cetli legalul vólt.
Ki akartam vaálogatni mi kell ès mi nem akkor találtam.
Az meg hogy ellök magától lehet rosszúl fejeztem ki magam ,nem lök el hanem,látom rajta hogy nem akarja ès csak úgy van rajtam a keze.
Meg volt már olyan is le is irtam már egyszer,hogy amikor latja rajtam hogy oda akarok bujni vagy puszit adni mindig kitalál valamit .
Értem én de lényegét tekintve amiről szó van itt most összességében nekem eléggé "kapcsolatfüggésnek" tűnik.
Nem elhanyagolanfó tényező hogy van egy kislányotok.
Kérdés neki ez a légkör vagy ahová ez "fejlődhet" például jó lesz e..?
Milyen a kettejük kapcsolata..? Mennyire jó apa?
Nem is gondolkoztatok házasságon?
Nagyon fura egy helyzet ez..
Na mindegy ezért javasoltam olvasd el Csernus Imre a Nő című könyvét.
A szüleitek milyen mintákat adtak nektek, milyen a kapcsolatotok velük?
26-os
Bocs hogy 16 èvesen szerelembe estetem ès akkor mèg ő is az volt 23 èvesen.
Bocs hogy nem álltam sorba èszèrt,mert nekem ő volt az első fèrfi az èletembe ,illetve volt előtte 2-3 de velük nem volt sex .
Szóval nekem ő volt az első.
Igen lehet nem latom ,láttam mi folyik körülöttem .Sajnos ilyen a szerelem
Szia, azt én pasim az autóban rejtette el a sutyi telefonja töltőjét, az anyós ülés alatt volt. Maga a telefon a munkahelyén volt. Nekem azért volt könnyebb dolgom mert egy haverja árulta el a pasim, mert nem bírta nézni, hogy mit művel velem. A munkahelyére bementem (szabadnapos volt) és a munkatársaktól kértem a munkásnadrágot mert a pasim nem hozta haza, jaa, meg a régi Nokiát is a szekrényéből vigyem haza ezt kéri. Ez volt a kamu szövegem. Aztán vittem haza a telefont neki és ordítottam, hogy írja be a pin kódot. Először nem akarta, de megfenyegettem hogy össze töröm az új tv - jét. Ekkor elkezdett sírni, végülis beírta, kiment cigizni én meg olvastam a 70-80 SMS-t. Egyébként szerencsém volt, mert ő egy kis nyámnyila sz@r volt, tehát nem ellenkezett nagyon.
Szerintem nálad nem sutyi telefon van, tuti csak valami oltári nagy félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!