Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak, akik sutyi telefont használnak, ti hová dugjátok el párotok elől a telefont? Úgy hogy mèg vèletlenül se találja meg. Pl. Autóban?
A kapcsolat alapja a kommunikáció és az őszinteség.
Egyszerű szembesíted vele hogy mit kell érteni az alatt hogy sunyi telefon...
Ekkor így vagy úgy szint fog vallani, és neked vagy tetszeni fog a válasz adott esetben megbocsátasz neki vagy nem..
A Telefont soha nem fogod megtalálni mert bárhol lehet lehet tényleg a munkahelyén, de igazából mindegy is..
Köszönöm a választ.
Èn mindíg őszinte vagyok vele,mèg a leg apróbb lelki problèmáimat is megosztom vele.Meg is hallgat meg minden.Sajnos ő nem olyan mindent úgy kell belőle kihúzni.
Nem szeret èrzelmekről beszèlni,ezzel nincs is úgy bajom ,csak legalább mututatná ki az erzelmeit pl.ölelèssel vagy egy puszival,es az a legrosszabb az egèszben hogy legtöbbször mindig mindenben èn kezdemènyezek legyen szó ölelèsről pusziról egy csókról ès peresze a sex.
Mindig mindent visszautasít főleg a puszi,csók,ölelès ès az a legrosszabb hogy ezt mindig viccesen próbálja háritani.De kènyszerből megteszi ,fèlre èrtès ne essèk èn nem erőltetem semmire csak látom rajta hogy kènyszerből teszi.
Pl.ha tv-zünk oda akarok bújni mellè mindig morog meg fujtat .
Van olyan is amikor mondjuk ül vagy èppen áll ès oda látja hogy közeledek felè mindig èp valami dolga akad pl. Pont pisilni akartam ,vagy most cigizek meg ilyen hülye kifogasai vannak
Èn sajnos ilyenkor nagyon megtudok sèrtődni ,nagyon rosszul esik ,szinte sírni tudnèk olyankor .
Szóval ha átis ölel nem èrzem azt hogy szertene mert csak úgy van rajtam a keze .
Vannak fura dolgai.
Na mindegy egy regènyt írhatnèk mèg de már nem irom le azokat ígyis hosszúra sikeredett .
Igazábol nemtudom mi baja lehet,lehet hogy megunt ennyi èv után ,bár règen is ilyen volt csak nem ennyire.
Szembesiteni mèg nem merek meg mèg nem akarom várok mèg egy kicsit hátha megtalalom valahol.
Munkahelyèn biztos nincs mindig máshol dolgozik egy kèt napot vagy egy hetet
èpitőiparban dolgozik.
Tuti hogy a kocsiban van .
Lègyszi segitsetek milyen dugihelyek vannak egy kocsiban ,hova lehet igy eldugni egy telefont.
Csak akadnak olyan fèrfiak akik a kocsiban relyegetik a sutyi telefont.
Köszönöm
És akkor mit csinálsz, ha megtalálod a telefont? Ki van kapcsolva, az is pont annyit érne bizonyítékként, mint a cetli.
Dugd az orra alá azt a papírt, a reakciójából pontosan fogod tudni, hogy mi van.
Köszi
Igazad van lehet azt kène csinálnom amit irsz.
Hú nagyon fèlek mi lesz belőle .
Nemtudom hogy mit higgyek majd el .
Nem irtam ki az elejère hogy ,már van egy gyerekünk egy gyönyörű szèp kislány 5èves ès 15 ève vagyunk együtt.
Fogalnam nincs hogy mi lesz ès hogy mit tegyek ha mègis kiderülne hogy szeretőt tart.
Tegyük fel megmutatom neki a cetlit ,
amit talátam.
Ha ninsc úgy semmifèle reakció .
Szerintetek megkèrjem hogy márpedig igenis meg fogod mutatni azt a k...@ telefont ès megmutatod .
Mielőtt mèg valaki megkèdeznè mèrt akarom tudni .
Kíváncsi vagyok hogy mi vette rá erre ès hogy mi hiányzik(zott) neki a kapcsolatunkbol hogy ezt teszi .
Èn tènyleg mindig mindent megtettem a kapcsolatunkèrt hogy ne legyen unalmas stb..
Szóval tőlem mindig mindent megkapott .
2-3 havonta mindig volt valami amivel feldobtam a sexuális èletünket ,
Sexi fehèrnemü.. masszázs ..együtt zuhanyzás ,anál sex stb...bár gyerek mellett nem volt egyszerü ...
Na mindegy ezzel csak azt akartam mondani hogy ebből csak az anál sex ès a maaszázs jött be neki.
Na ez az amièrt kiváncsi lennèk hogy mi van benne .
Hogy mèrt csinálja(ta)ezt.
Kérdező, ne haragudj meg hogy ezt írom de nem érdemel meg téged ez az ember.
Házasok vagytok..?
18-asnak
Először is van saját önálló akaratom!.
Nem bálványozom egyáltalán csak szeretem őt ennyi,ès az hogy èn megadom neki az anál sexet az azèrt van mert èn is èlvezem.
Kaki pisi sex a számban hát nemtom hogy èrted ezt ez elèg undoritó ilyeneket nem csinalunk ,nemtom miből gondolod ezt .
Azèrt mert anál sexelünk kb.2-3havonta.
Attól mèg nem vagyok gusztustalan.
Van aki èlvezi van aki nem ennyi.
Egyèbkènt meg hogy ilyen velem attól függetlenül nagyon jó vele a sex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!