Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta barátnőm, hogy oldjam meg magamnak, ha kanos vagyok, akkor meg is csalhatom?
#10 Persze, jó kapcsolatban nyilván hasonlóak az igények, de én nem hiszem el, hogy egy kapcsolatban mindig, minden körülmények között ugyanakkor akar szexelni a pár mindkét tagja - ill. az egyik mindig fel tudja húzni a másikat. (Nyilván nem 2-3 éves “kapcsikról” beszélek, ott még a hormonok bőven besegítenek.)
Szal a lényeg, hogy akármilyen jó kapcsolatról van szó, elkerülhetetlenül lesz olyan, hogy az egyik akarja a szexet, a másik meg nem. Na olyankor illik visszafogni magát a “kanos” félnek, vagy ha nem bírja/akarja, akkor igenis verje ki magának, de ne várja el, hogy a másik akarata ellenére szexeljen vele, mermiazhogykikellvernempedigvancsajomhö (jóhogymárnem “azér’ van/arra tartom”-at írtok...)!
Nálunk is elhangzott ez a mondat, méghozzá tőlem (én vagyok a nő). Éppen migréntől szenvedtem, amikor hozzám dörgölőzött, 10 perc múlva már a WC fölé hajoltam, mert ilyenkor mindig hányok bőgve.
Ő is behisztizett erre a mondatra.
Így leírom itt is: nem, ez nm azt jelenti, hogy megcsalhatod és nem lesz következménye. Én nem szeretek szexelni, amikor menstruációkor a legjobban vérzek, amikor migrénem van, amikor lázas beteg vagyok, amikor aznap halt meg az egyik szülőm. Nem érzem magam ettől úgy, hogy kapcsolatra képtelen lennék.
Ha szabad kezet adott és így csinálja, akkor inkább szakíts, mivel egyrészt ebből látszik, hogy te nem vagy fontos neki mert nem személyesen biztosítja, hogy ne legyen más nő a lehetőségeid tárházában, másrészt meg szabad kezet kaptál a dolog megoldásában.
Keress olyan barátnőt aki megérti a párja fontosságát és esélyt sem ad, rá hogy kielégítetlen legyél és más nő el tudjon csábítani.
Mikor ez a mondat felmerül, akkor nálam a következő algoritmus fut le:
- Milyen gyakran fordul elő? Ha csak párszor havonta, akkor megszeretgetem, megpuszilgatom kezét, fülét, talpát, combját - miután megnyugtattam, hogy csak szeretném egy kicsit szeretgetni, de természetesen szex nélkül is elvagyok. Ne vegye tolakodásnak, de szeretem érezni, hogy viszontszeretnek. És szépen átölelgetve a párom - babapózban elalszunk.
- Ha hetek óta semmi szex és mindig a kifogás, akkor átgondolom, nem -e bennem a hiba? Milyen arányban volt jó neki a szex, illetve milyen gondjai lehetnek velem vagy más dologgal? Talán egészségügyi vagy lelki gondja van? Esetleg egy harmadik fél tűnt fel a horizonton? Aznap este békén hagyom, de másnap egy igen komoly beszélgetés áll előttünk...
- Ha a helyzet tartósan nem javul, akkor egy darabig (általában félév)hűséges vagyok, de mindennek van határa.
Ha látom, hogy próbálkozik, tenni akar az ügy érdekében, akkor felesleges szexuális energiáim próbálom egyéb módon levezetni. Futok, sétálok, moziba megyünk, stb. De amíg utódra vágyom és potens férfiember vagyok, nyilván előbb-utóbb szeretném a női szerv belső illetését is...
Szóval ha az illető hölgy tartósan elutasít, akkor idővel belefutok olyanba, aki nem teszi ezt.
Megértő ember vagyok, de sajnos több esetben tapasztaltam, hogy a hölgyekből esetenként a hasonló megértés enyhén szólva hiányzik. Mint valami pénzbedobós automata, hasonló módon gondolkodnak. Úgy képzelik, hogy adnak némi muffot mondjuk havonta kétszer és ezzel letudva a szex oldal. Ez viszont nagyon nem így működik. Vagy meg tudjuk beszélni az illetővel ilyenkor, hogy mi a baj és megoldjuk közösen, vagy ha ez nem megy, akkor keresni kell egy másik partnert, akivel ilyen gondok nem merülnek fel. Az élet nem egy börtön, ahol a felek be vannak zárva a rácsok mögé és ezzel büntetik önmagukat meg egymást. És ha szét kell menni, az nemcsak a férninak szabadság. Az ilyen hölgynek is megven valahol a párja. Keressen olyat aki kevésbé, vagy egyáltalán nem igényli a szexet, esetleg képtelen arra...
A félrelépésről meg annyit, hogy léteznek nyílt kapcsolatok. Vannak, akik közösen megegyeznek, elfogadják és szeretik is ezt. Egy biztos: a szexuális életet feldobja és változatossá teszi. Ha nincs kedvetek egymással szexelni, akkor nem szexeltek. Ha a másik behoz egy újabb tanult figurát, akkor ismét örömmel szexeltek egy darabig. A több szex miatt sokkal jobban felfedezitek egymás testét, így egyre harmonikusabb és kellemesebb lehet az együttlét.
Hátrányait meg ismerjük: kakkukkfióka, nemi bajok, gyakori gombás fertőzések, illetve a kockázat, hogy elszeretik a párod, ami féltékenységhez, veszekedésekhez, szakításhoz vezethet. Ez is benne van a dologban.
Ettől függetlenül szerintem okos nő nem mond gyakran olyat párjának, hogy oldja meg maga. Mert a végén tényleg megoldja - keres mást... Nyilván a rosszullét, betegség, lelki lepukkanás és hasonló kivétel, de az nem fél életen át tartó, hanem legfeljebb 1..2 hónap alatt múló állapot...
A rövid válasz: igen.
A hosszabb: Szakíts vele, aztán gondold át mindazt, amit a korábbi hozzászólók leírtak, és ha úgy érzed, veled volt a baj, javíts magadon a következő kapcsolatodban.
A harcos amazonoknak pedig egy tanács: Senki sem néz benneteket guminőnek, és mindenki megérti, ha van valami problémátok, de csak ha az a probléma igazi probléma. Sose mondjátok azt a férjeteknek/barátotoknak, hogy oldja meg maga, mert végtelenül sértő, és csak a fönt vázolt két válasz létezik rá, ha a férfi nem egy totális papucs.
Sajnos, már csak az emlékeimben él az a kapcsolatom, ahol ez nem merült fel problémaként.
Minden esetre, - szerény véleményem szerint ezt nem megbeszélni kell, mert akkor már régen rossz.
ÉREZNI SZÜKSÉGES !
A páromat nem szabad elküldeni máshoz, vagy "magához", egyszerűen kell AZ a kontakt!
Most bocs, de nem megy és ezt meg kell érteni, - persze ha minden nap ez a válasz, akkor más a szitu.
Erről szól az élet, - két emberről, akik megértik, vagy nem,-egymás éppen aktuális lelki helyzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!