Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyen nőt találni magamnak?
Egy viszonylag fiatal pasi vagyok. Olyan barátnőre és később feleségre vágyom, aki néha megcsal engem. Szeretői vannak vagy csak kalandokba megy bele. Ez van, engem ez felizgat, nekem ez a dolog kell.
Kevés nőnek jön ez be sajnos. Persze más tényezők is fontosak, nem csak ez, de ez is kell nekem.
Hol lehetnek olyan nők, akiknek ilyen típusú kapcsolat bejönne?
Lehet,hogy most erre vágysz, de egyáltalán nem biztos,hogy amennyiben tényleg beleszeretsz egy lányba, akivel hosszabb távra tervezel, a feleséged lesz, közös otthon, gyerek...aztán félrelép, sorozatosan, Te pedig mindezt végignézed.
Lazább kapcsolatban ez még esetleg elfogadható, de ha komolyabbra fordul már van egy természetes önzőség az emberekben.
Nem mondom,hogy nem találsz ilyen nőt, de benne van a pakliban,hogy amit most izgatónak találsz később ok lesz arra,hogy lehagyd.
Hosszabb távon már elképzelhető,hogy nyitottá tesznek egy kapcsolatot, de elejétől fogva ez ritkaságszámba megy.
Az én pasimat is izgatja ha tetszek más pasinak, de ha hozzám érne valaki szerintem addig élne. És én is.
Jó, hát előrébb nem jutott, de köszi a válaszokat.
Utolsó válasz.... mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!