Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj, ha a barátaim barátnői szeretnek, de én nem tudok találni magamnak valakit?
Amelyik barátomnak van barátnője, az nagyon kedvel engem. Nem kell félre érteni, csak láthatóan kedvelnek engem. Mind okos, értelmes, érett nő, és emellett nagyon csinosak is. Volt hogy megpróbáltak összehozni valamelyik barátnőjükkel, de nem illettünk össze.
Hogy lehet, hogy ezek ellenére sem tudok találni magamnak valakit?
Lassan 30 vagyok. Volt már néhány kapcsolatom, de sokkal többet voltam szingli, mint ahogy kapcsolatban voltam. Régóta vagyok már egyedül, az elmúlt jó pár évben mindössze egy kapcsolat kezdemény sikerült (kb egy hónapos kapcsolatféleség volt)
Szinte esélyem sem nagyon van találni valakit...
Igen persze, nem férfiként. De néha úgy érzem, hogy nem a barátjuk barátja, hanem már az ő barátjuk is vagyok.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetek annyira rossz természetű? Külsőm átlagos
...vagy meleg vagy.
Nade viccen kívül: neked nem azért nem jönnek össze a nők, mert rossz a természeted, hanem mert nem mersz ismerkedni, vagy nem elég erélyesen, vagy kellő magabiztossággal teszed azt. Gondolj bele: a barátaid barátnőivel csak azért ismerkedél össze, mert egy társaságba kerültetek a barátaid által. Tehát ott megvolt a kezdő lökés. Nos ahhoz, hogy találj valakit, saját magadnak kell megteremtened ezt a bizonyos első lökést. Az adhat magabiztosságot, hogy a természeted, ha igenis kedvelnek azok a hölgyek, akkor kellemes.
Köszönöm a lepontozást!
Még csak most tanulom, hogy hogy kell segítőkész választ adni, leirnád, hogy mi volt a probléma a kommentemmel? Nem cinikusan értem, tényleg kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!