Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretnek itt annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek itt annyira belekötni a nők külsejébe?

Figyelt kérdés

Konkrétan ebben a kategóriában, máshol nem annyira. Férfiak is, nők is.

Mert hogy atyaég, ha valaki 55kg felett van, az kövér, meg akinek széles csípője van, az kövér....

Mintha ez bárhol is számítana az életben.

Ha az ember jól érzi magát úgy, ahogy, akkor minek kell belekötni?

Az itt válaszolók szerint én is duci vagyok, de soha nem szoktam így hivatkozni magamra. Beleférek a (32-től 44-ig terjedő) konfekcióméretbe, tehát teljesen átlagos felnőtt nő vagyok.

Miért lesz mégis jobb sokaknak, ha elkezdenek itt undorítózni meg kövérezni?

Attól a másik se fogy le, meg nekik se lesz jobb.

2018. febr. 17. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Irigyek, ez okoz nekik kielégülést.

Nekem teljesen mindegy, ki vékony, ki kövér, nem kritizálom, mert én sem vagyok tökéletes.

2018. febr. 17. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Igazából amikor kiírnak egy olyan kérdést, hogy járna e valaki ilyen vagy olyan nővel, 10-ből 9 válasz elfogadó.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. febr. 17. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem mindegy, hogy milyen magas vagy, mennyi izom van rajtad és mennyi zsír.

Azért, ha valaki a magasságához viszonyítva túl sok súlytöbblettel rendelkezik, azt akár hogy szépítjük, az kövér, túlsúlyos, egészségre káros!

A túlsúlyos is érezheti jól magát a bőrében, de akkor is egészségtelen és beteg ember.

Nem az átlag test súlyra kell itt gondolni, hisz 5-6 kg plusz még egészséges is, de afölött már problémás esetek is lehetnek és kialakulhatnak.

Természetesen a betegség miatti hízás és fogyás külön kategória.

Hazánk az egyik legelhízottabb országok közé tartozik. Utána lehet olvasni, ez tény. Cikkek és tanulmányok szólnak erről, plusz csak végig kell nézni az utcán az embereken.

Én mivel sportos, egészséges életmódot folytatok, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, ezért próbálok mindenkit a saját érdekében erre invitálni.

Az egészség a legdrágább kincs. Addig az emberek ezt lesz..rják, míg valóban komoly problémák nem lesznek.

Kérdező: itt nagyon sok olyan kérdés van, ami a súlyokkal kapcsolatos. Pl:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

stb.. sok ilyen van.

Szóval, azért, ha valaki ilyet kérdez, akkor ne csodálkozzon, hogy nemcsak számára jót fog hallani.

Egyébként mi jó is van a kövérségben? Semmi. Nagy darab az ember, egészségtelen, nyáron szakad róla a víz, liheg ha a 2-3. emeletre fel kell lépcsőznie..stb.. és még lehetne sorolni.

De mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Mindenkinek vállalnia kell a tetteiért a következményeket.

2018. febr. 17. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

ui.: És nemcsak a súllyal van itt probléma.

Sok pasi a magasságuk miatt sírdogál: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Na, akkor ilyen esetben most mit lehet csinálni?

2018. febr. 17. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem felesleges ezen agyalni. Itt nagyon sok a keserű ember, akinek az az egyetlen öröme/csak így képes kontaktusba lépni nőkkel, hogy szánalmaskodik.

Nekem 46-os a ruhaméretem, tehát még az általad említett konfekcióméretbe sem férek bele, mégis mindig volt udvarlóm, most is kapcsolatban élek :) Ne foglalkozz velük, mert csak mérgezed magadat.

2018. febr. 17. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Társkeresési problémák témakörben vagyunk. Hogy jön ide az hogy mit írkálnak a gyk-n? Te itt keresel társat vagy mi???
2018. febr. 17. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha én is egy lusta szar lennék, aki semmit sem tett az életében magáért, én is pofáznék másoknak a külsejéről. Mivel rendszeresen teszek magamért és karban tartom magam és ami az alakomat illeti, van mögöttem egy elég hosszú út ilyen szempontból, tiszteletben tudom tartani mindenkinek az alkatát és az arányait.

Aki nincs rendben a saját testével, szereti fikázni a másét. Érdekes, hogy a 3-400-at kereső kollégák sem húzzák a szájukat egy 200-at kereső emberre, csak ezek a gyári alkalmazott senkik tartják még a fél milliót is kevésnek. Meg érdekes, hogy a diplomás ismerőseim nem hülyézik az OKJ-seket, fordítva sokkal nagyobb mocskolás megy. Ez is ilyen. Ez róluk szól.

2018. febr. 17. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt MINDENBE, és MINDENKIBE szeretnek belekötni.
2018. febr. 17. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
10%
Miért szeretnek annyira belekötni a férfiak szüzességébe?
2018. febr. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!