Miért szeretnek az emberek mindenbe belekötni? Miért ennyire kedvrombolóak az oldalon?
Mert mindenki egy büdös nagy paraszt.
Viccet félre téve: Ilyenek az emberek, nincs rá magyarázat. Túlfeszítettek vagyunk, jobbnak akarujk érezni magunkat másoknál, belekötünk mindenbe.
a helyesírás, illetve inkább a helytelen írás, a gyalázatos megfogalmazás, agresszív reagálások az én zsebemben is kinyitják a bicskát.
amúgy én is tettem már fel kérdést is, elég sokat, de még sehol nem volt kulturálatlan beszólás, kötekedés, anyázás.
ha valaki szánalmas, és ez szembetűnő, akkor idegből úgy fejezik a ki véleményüket, h kicsit felnyissa a kérdező szemét.
Ez a kategória még jó is.
Régebben imádtam a macskák rovatot, mert nekem is van.
Na, ott igazán durva 2 hozzászóló. Nem a mondanivaló, a stílus. Nem is látogatom már.
Ma jöttem rá, hogy nem minden kérdés való erre az oldalra.
Van, amelyikre tudnak normálisan válaszolni, de van, amelyiket, ha nem is kötnek bele nagyon, de nem értik.
Általános problémáról mélyebb beszélgetéseket folytatni itt nem lehet, csak ritkán, ha valaki olyan odatéved.
A kötözködők meg... Ez már el lett mondva, de igaz: Itt élik ki a kötözködős kedvüket, mert itt névtelenek maradnak, nincsenek következmények.
Nem akarok belédkötni, de mi értelme az ilyen filozofikus kérdéseknek? Nekem ezektől hullik ki a hajam!
Ha van valami konkrét bajod, akkor dobd ki, de ne itt akarj világmegváltó gondolatokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!