Miért szeretnek az emberek mindenbe belekötni? Miért ennyire kedvrombolóak az oldalon?
Figyelt kérdés
Néha napján teszek fel egy-egy kérdést és akkor itt mindenki olyan ellenszenves, kedvromboló, kötekedős! Miért itt élik ki a nem normális hajlamukat?2012. dec. 26. 17:10
11/14 anonim válasza:
Ha mindig belédkötnek akkor tényleg veled vagy a kérdéseiddel lehet a baj. Eddig nálam 1 kérdésemnél kötekedtek, de utólag belátom, hogy tényleg ostoba kérdés volt.
12/14 anonim válasza:
Én röviden és világosan fogalmazom meg a kérdéseimet, felnőtt emberekhez címezve, tehát nem tejcikézve, lehetőleg hibák nélkül. Csodák csodája, mindig normális válaszokat kapok, az enyémmel ellenkező vélemények is normálisan vannak megfogalmazva. A kemény kritikák pedig számomra nem kötekedések, hanem dolgok, amelyeken érdemes elgondolkodni.
13/14 anonim válasza:
Én is szoktam ilyen lenni, azonban csakis a provokatív, buta kérdésekre válaszolok "kedvrombólóan" bunkón.
14/14 anonim válasza:
Én is mindig normális válaszokat kapok. Ezért is kérdeztem a kérdezőt, hogy melyik kérdésébe kötöttek bele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!