A szépen felőltözött emberekbe szeretnek belekötni a cigányok?
Figyelt kérdés
anno szép márkás ruhába öltöztem sok cigány egyből belém kötött,mikor nem szép ruhába vagyok sokkal kevesebbszer kötnek belém,akkartam venni ilyen tavaszi kabátot ami farmerből van szerintetek feltűnő lennék benne?2013. márc. 28. 18:32
1/11 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan, ne foglalkozz más véleményével! :)
2/11 A kérdező kommentje:
de nem hiányzik hogy rámszáljanak és összeverjék a fejem
2013. márc. 28. 18:42
3/11 anonim válasza:
Nem a kinézeted miatt,hanem ha érzik,hogy nem vagy elég "tökös" hogy ellenálj,akkor.
4/11 anonim válasza:
a cigányok mindenkibe belekötnek aki nem olyan igénytelen zsák szar mint ők
5/11 anonim válasza:
Egy farmerkabátot nem neveznék feltűnőnek, egyébként az alacsonyabb értelmiképességű emberek mindenkibe belekötnek aki egy kicsit is nem vagy tetszik nekik.
Mert valljuk be,nem csak a cigányok közt van ilyen.
6/11 A kérdező kommentje:
igaz nem csak köztük van ilyen jogos,
2013. márc. 28. 20:32
7/11 anonim válasza:
Vedd meg! Belem is belekotott egyszer egy cigany. Vettem egy vagany rozsaszin Adidas dzsekit, ra par napra megyek az utcan, szembe jon velem egy ciganyasszony, azt mondja milyen szep kabat, es ramkopott. Ez ha ugy veszed, meg mindig durvabb, mintha csak megszolt volna.
8/11 anonim válasza:
A cigányok mindenkibe bele kötnek.
Tegnap egy nagyon szegény, egyszerű munkásemberbe kötöttek bele.
9/11 anonim válasza:
nyugodtan vedd meg , engem mikor gördeszkáztam és látták h márkás ruhákban vagyok egy kavicsot dobtak a kerék elé , felbuktam és több súlyosabb zúzódással kórházba kerültem... de úgyan úgy vannak a fehér emberek között is szemét ...
10/11 anonim válasza:
A cigányok azért kötnek bele a szépen felöltözött emberbe mert féltékenyek arra hogy ő milyen jó ruhába van és hát akkor rád szálnak mert nekik nincs olyan jó ruhájuk !!! Ez van mindig !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!