A szépen felőltözött emberekbe szeretnek belekötni a cigányok?
Figyelt kérdés
anno szép márkás ruhába öltöztem sok cigány egyből belém kötött,mikor nem szép ruhába vagyok sokkal kevesebbszer kötnek belém,akkartam venni ilyen tavaszi kabátot ami farmerből van szerintetek feltűnő lennék benne?2013. márc. 28. 18:32
11/11 anonim válasza:
Én pénteken német érettségiről mentem haza, és a Nyugatiban átszálltam a villamosról a metróra, mire láttam, hogy belém akar kötni egy elb*szott életű. Öltönyben voltam. Fekete ing, barna-sárga-fehér csíkos nyakkendőben, fekete cipőben, nadrágban és feket zakóban.
Nem kötött belém de a metró bejáratig próbált felém közelíteni, én meg távolodtam el, meg üvöltött valamit nekem, de zenét hallgattam, szóval...
De szánalmas, hogy délután órakor, tömegben, egy olyan helyen, ahol kb kamera figyel, beleköt egy tárgy (a tisztességtelen cigányokat tárgynak tekintem) egy normális tisztességes emberbe., mindennek a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!