Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátnőt találni magamnak?
Környezetemben (munkahely/suli) csak férfiak vesznek körül, "baráti" társaságom otthon ülős, külön élik az életüket, nem szoktunk programokat szervezni.
Szóval igy nyáron most kb. csak itthon vagyok vagy dolgozok.
Nem tudom hol/hogy kéne ismerkednem így egyedül, társaság nélkül.
Egy kis városban lakok úgyhogy a netes társkereső nem működik, tavkapcsolatot nem szeretnék.
Írogassak fb-on vagy mit csináljak szerintetek?
19/F
Olyan módszer kell, amivel garantált, Kérdező?
Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és pindurkát még annál is többel.
Egyedül menjek? az úgy elég ciki/unalmas.
Joo, és honnan szerezzek annyi pénzt?
Dehogynem működik. Beállítod a távolságot Tinderen, hogy mondjuk 20 km, aztán csak azokat dobja ki. Általában aki a közelben van, és magyar a neve, az a közelben is lakik.
Jobb ötletem nincs, nekem is 90%-ban lányok vannak a szakomon, néha eljárkálok ugyan, de akkor is inkább a barátaimra figyelek, meg eleve kényelmetlen nekem random idegenekkel szórakozni egy buliban pl.
Fb-n írogatni meg tré.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!