Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék barátnőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt találni magamnak?

Figyelt kérdés

Környezetemben (munkahely/suli) csak férfiak vesznek körül, "baráti" társaságom otthon ülős, külön élik az életüket, nem szoktunk programokat szervezni.

Szóval igy nyáron most kb. csak itthon vagyok vagy dolgozok.

Nem tudom hol/hogy kéne ismerkednem így egyedül, társaság nélkül.

Egy kis városban lakok úgyhogy a netes társkereső nem működik, tavkapcsolatot nem szeretnék.

Írogassak fb-on vagy mit csináljak szerintetek?

19/F

2017. júl. 26. 22:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nincsenek haverjaid akikkel el tudsz menni szórakozni?
2017. júl. 27. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Ország masik felén a balatonhoz képest.

Tinderen van vagy 5 nő a közelben azok se sziveznek vissza.

Hát van 1-2 de ők vagy elmentek másik városba tanulni/dolgozni meg inkább otthonülősek vagy van baratnőjük és 2esbe romantikáznak..

2017. júl. 27. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én szitum is kb ez :D A barátnőim nem szeretnek buliba járni, egyedül nem akarok menni, így nekem sincs sok esélyem az ismerkedésre :( Társkeresőzni meg annyira nem akarok neten.

19/L

2017. júl. 29. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
""baráti" társaságom otthon ülős, külön élik az életüket, nem szoktunk programokat szervezni. " Ez mennyire zavaró számodra? Nem hinném hogy ez tökéletes barátság, ezért szerintem kezdj új baráti kört kialakítani magadnak. Itt a nyár, fesztiválok szabadtéri bulik strandolások ideje. Menni kell a lányok után, lány barátokat se árt szerezni!! Fiatal vagy még időben lehet változtatni az életeden.
2017. júl. 29. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, 21 éves srác.. Ismerkednék lanyokkal
2018. okt. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!