Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bocsáthatnék meg magamnak?
Sziasztok!
Komolyan nem tudom mi történt..miért történt..vagyis azt hiszem tudom, de sose gondoltam, hogy ez idáig fajulhat.
Egyszerűen megőrülök a páromért, szerelmes vagyok belé, együtt tervezzük az életünket, családot szeretnénk pár éven belül. Az életemet adnám érte..
2 hónapja viszont egy munkahelyi ivásnál nagyon elszaladt velem a ló, és habár máskor is ittam már sokat, sose volt belőle gond. Lefeküdtem az egyik munkatársammal..
Borzasztó szarul éreztem/érzem magam, tükörbe se tudtam nézni, érthető is. Egy aljas szemétláda vagyok, ez magamról is tudom. És épp azért nem értettem, hiszen az akit én ismerek, nagyon szereti a párját. Ez az őrült qrva, aki voltam..nos nem tudom hova tenni.
Aztán közeledtem volna a páromhoz és persze elutasított..ekkor rájöttem, hogy valószínű ez tört elő. A munkatársamat vonzónak tartottam korábban is, neki nincs senkije, éreztem, hogy kellek neki és a sok alkohol után, mintha kikapcsoltak volna engem.
Természetesen egyszeri alkalom volt, és nem keresek magamnak mentségeket, de valószínű ez lehetett az ok. Kevés a szex nekem, és több az elutasítások száma, mint a szerelmeskedéseinké a párommal. Úgy gondoltam ezt el tudom fogadni, de mégis előtört.
Eldöntöttem mit akarok, fontosabb a párom a szexnél, ezt be is láttam most.. Ha heti 1 szex lesz, akkor annyi, de őt nem akarom elveszíteni. MEgbántam, vele szeretnék lenni, nem mondtam el neki, nem töröm őt össze feleslegesen. (Tudom, hogy adna még egy esélyt..erről anno beszélgettünk, ugyanaz az álláspontunk. Ha ő tenne ilyet és megbánja, velem akar lenni, én ugyanúgy nem akarnám tudni..számoljon le a lelkiismeretével, legyen az ő feladata. Ebben hasonlóan gondolkozunk.)
És itt a probléma.. nem tudom hogy valaha is meg tudok e bocsátani magamnak az árulásomért.. Aki volt hasonló helyzetben, kérlek segítsetek. Hogyan bocsássak meg magamnak? Hogyan töröljem ki ezt az életemből? A páromra maximálisan odafigyelek, a kapcsolatunk jobb, mint valaha, de engem gyötör a bűntudat. Meg szeretnék bocsátani magamnak, de nem tudom hogyan.
Tudom kapni fogok hideget, meleget, de elsősorban a kérdésemre válaszoljatok kérlek.
Tapasztalataim alapján:
1. Nem fogsz tudni úgy tenni, mintha nem történt volna meg.
2. Ha egyszer megtetted, többször is meg fogod.
3. Mert nem lehet szemet hunyni afelett, hogy kevés a szex.
4. Az eszeddel lehet, hogy tudod, de ez kevés. A jó és kielégítő mennyiségű szex nagyon fontos része a kapcsolatnak.
5. Ezzel véletlenül sem azt mondom, hogy a párod a hibás, amiért elutasít. Nem. Te vagy a gerinctelen, hogy ezt nem próbáltad megbeszélni vele. Még most sem, amikor már nyilvánvaló a probléma, hanem inkább a szőnyeg alá söpörnéd. De nem fog menni, ez a kapcsolat sosem lesz már a régi.
1. Sokan szeretik az alkoholra fogni a látens vonzódásukat. Sajnos nem ment fel a pia. Nagyon nem.
2. Miért maradnál benne egy olyan párkapcsolatban, ahol "alkudozni" kell szex terén? Rég rossz, ha nem hasonló a libidótok, habitusotok ilyen téren. Az agyadnak kompenzációra volt szüksége, ám inkorrekt módon.
3. Döntsd el, hogy egy alapvető létszükségleti kérdést érintő alkudozással teli kapcsolatban akarsz élni, vagy keresel egy hasonló tüzes embert, akivel nem kerül szóba a "kevés a szex drágám".
szar e nemi életetek ennyi.
nem szégyen az.
keress mást.
előbb utobb ujra előtör a dög és megint megcsalod
Koszonom a valaszokat. A vonzalmamat nem fogom a piara, mert a kezdetektol vonzonak tartottam, de nem foglalkoztam vele, mert miert tennem?! Ugy nez ki, hogy a pia elohozott dolgokat, de mint irtam, nem keresek mentsegeket.
Inni egy kortyot nem ittam azota, egyebkent is eleg ritkan iszok, de most mar ennyi sem lesz. Ezt mar utana eldontottem, hogy nem iszok tobbet.
Tudom, hogy nem jo dolog megalkudni a szexben..szamomra fontos, es amikor van akkor az egetrengeto..csak keves. Regen nem eh volt, az elejen nyilvan lelkesebb volt. Egyebkent nem hiztam, ugyanugy nezek ki, mint mikor osszejottunk, tehat nem azert volt, mert nem kivan.
Na mindegy, koszonom a valaszokat. Megprobalom feldolgozni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!