Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha akció közben még meggondolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akció közben még meggondolom magam, az ugye még nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy benne vagyok épp a dolgok közepében egy lánnyal, aki nem a barátnőm, de hirtelen belém hasít a felismerés, hogy mit is csinálok és azonnal abbahagyok mindent és elhúzok onnan. Akkor ez még nem megcsalás szerintem, mert nem csináltam végig a dolgot és időben kapcsoltam. Szerintetek?

2019. jan. 16. 11:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%
Így van emberek vagyunk folyton hibázunk az élete az embernek erről szól és hogy tanuljon a hibákból. Mindegy hogy ezt most hogyan nevezzük felismerted mit tettél és ha szereted eléggé a párod vagy ha nem is tiszteletből amíg vele vagy nem okozol neki fájdalmat. Valamit csak tanultál ebből is ez a lényeg. Szép napot.
2019. jan. 17. 10:28
 22/32 A kérdező kommentje:
#19 és #21 Köszönöm és szerintem nagyon igaz, amit írtatok! Itt többnyire gondolom csak a lányok vannak felháborodva, lehet, hogy azért mert véletlenül magukra ismertek??? Az átlag magyar embertől nem áll messze sem az okoskodás, sem az álszenteskedés, sőt. Mindenki a másik dolgában a legokosabb és mindenki csak ítélkezik, holott ő sem jobb a Deákné vásznánál. Láttam én már karon varjút. Volt olyan barátnőm, aki szentül állította, hogy szűz, hogy velem volt először, aztán furán néztem, amikor az első légyott után sehol egy vérnyom... Volt már olyan is aki szintén játszotta az eszét, hogy ő milyen szende, aztán meg ennek épp az ellenkezője derült ki róla, komolyan mondom, egy kígyóbűvölő megirigyelte volna a technikáját. Persze mindig minden körülmények között a férfi a hibás, tudom. El kéne már fogadni végre azt, hogy mi sokkal könnyebben esünk csábításba, mert máshogy működik nálunk a biológia. Persze nem azt mondom, hogy fűvel fával össze kell feküdni. Viszont újra elismétlem, hogy nem csináltam semmit, nem is tervezem, de a jövőbe én sem látok. A legjobbakat remélem és próbálom mindig a lehető legjobb döntéseket hozni. Ebben a témában is és az élet más területén is. Szerintem jobb, ha nem ítélkezünk olyan könnyen, főleg akkor, ha mi sem vagyunk jobbak.
2019. jan. 17. 10:38
 23/32 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, te nem lehet ennyire buta, ugye?

"Volt olyan barátnőm, aki szentül állította, hogy szűz, hogy velem volt először, aztán furán néztem, amikor az első légyott után sehol egy vérnyom."

- Kapaszkodj meg, nekem sem volt sehol egy vérnyom az elsőnél! Azt vágod, hogy nem mindenkinek jár vérzéssel, ugye? JA, és én sem voltam béna, sem fadarab...

2. "El kéne már fogadni végre azt, hogy mi sokkal könnyebben esünk csábításba, mert máshogy működik nálunk a biológia"

- Elnézve a sötétséged az agyadban, és még ezt is, szerintem neked konkrétan fingod sics, hogyan is működik a biológia! ;)

U.I: Én még nem írtam félre soha, úgyhogy hadd mondjam már el a véleményem. Megjegyzem nem ítélkezem, csak elmondtam, hogy a nagy mosakodásod amivel jobb színbe akarsz kerülni és ezek a fals, generált érvek amikkel próbálkozol, nevetségesek.

Összefoglalom: Megtetted, pont. Miért nem vagy képes ezt elfogadni, és miért akarod megmagyarázni annyira, hogy 1) "ez nem megcsalás", 2) "na jó, ez egy picit megcsalás, DE férfi vagy és biológia, ez ilyen" 3) "egy picit megcsalás, de különben is az összes nő qrva"....

Látod már ezekből, miért viselkedsz szánalmasan?

Nem kell itt mártírkodni és konteókat gyűjteni a tettedre, nem lesz szebb a dolog. Igen, ügyes voltál, amiért abbahagytad, bravó. Reméld, ha majd a barátnődet akarja levarrni egy csávó, majd ő is észbe kap mikor nyalni kezdik és épp jól esik neki.

2019. jan. 17. 17:54
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok: ja és félre ne érts, nem vagyok felháborodva. Legalábbis nem azért, mert megcsaltad a nődet. Hanem inkább a vergődéseden és a magyarázkodásaid miatt, mert már kamu elveket is gyártottál magadra, hogy igazold amiért "amúgy sem baj ez".

Egyébként tökmindegy, ki milyen okból nem bír a nunájával/farkával.

HA ez jobban esik, akkor úgy fogd fel, hogy tanultál belőle, igen. Ha nem akarod megcsalni az asszonyt, akkor nem csalod meg az asszonyt. ÉS legközelebb talán addig sem jutsz el, amíg "abbahagyod akció közben". Fog fel tanulópénznek, hogy jobb önkontrollt gyakorolj, ha megy.

2019. jan. 17. 18:01
 25/32 A kérdező kommentje:
#24 Még mindig nem csináltam semmit, akár hiszed akár nem és nem is szeretnék. Remélem nem is fogok. Az is lehet, hogy később változik a véleményem. Az is lehet, hogy ezt csak most gondolom így. Minden esetre szerintem fel van fújva ez az egész megcsalás dolog. Szerintem az sokkal gàzabb, ha valaki nem bocsát meg, mint maga a megcsalás. Persze ez is mint minden viszonyítàs kérdése. Minden az adott körülménytől függ.
2019. jan. 17. 20:32
 26/32 anonim ***** válasza:

# 25

Bocs, tényleg nem rád voltam kihegyezve. HA innen közelíted meg, szerintem sokkal több minden függ az okától. A megcsalás sokszor csak tünet, egy sebtapasz valamire.

Nem mondom, hogy nem lehet belőle tanulni, sőt 100-ból 1-szer még segíthet is. - De ez független attól, hogy megállsz-e közben. Inkább a miértek a fontosak. Ettől független a fenti ( elviekben elméleti) helyzetben is doajutott valaki.

Egyébként a párom egy exénél pont így volt. Nem tartottam ezért rossz embernek, elmondta miért jutott oda, és azt is, miért állt meg. ÉS döntött is azután.

Szóval tényleg nem ítélkeztem, hanem a megkérdőjelezésén akadtam fent, és a magyarázatokon. :)

Van aki megcsalja a párját és tisztában van vele mit csinál, meg tudja indokolni. És van aki ennyire nem gátlástalan, és lelkiismeretfurdalása lesz és bűntudata. A pszichológia iyenkr úgy működik, (ahogy te is elkezdtél magyarázatokat gyártani), hogy az egó ne sérüljön és ne romoljon az önképed ( és ne érezd magad annyira *arul), elkezd magyarázatokat és fals indokokat gyártani, hogy tulajdonképpen miért is volt helyes (!) a lépése, amitől most rosszul érzi magát. Enélkül nagyon szenvedne.

Szóval alapvetően nem szoktam ítélkezni, csak ismerem a pszichológia mechanizmusát, mi történik ilyenkor. Gondoltam ezt még leírom, ha ennyire belementünk.

2019. jan. 17. 20:56
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
Nagy a sötétség a fejedben, az látszik.
2019. jan. 18. 06:01
 28/32 anonim ***** válasza:
21es vagyok és nő. Remélem ez nem hatrany😊
2019. jan. 21. 21:11
 29/32 anonim ***** válasza:
21eskent újra meg annyit, a szűzesseg elvesztése nemmindenkinel jár verzessel. Nekem sem volt. Vannak ilyen dolgok. Olvass utána.
2019. jan. 21. 21:14
 30/32 anonim válasza:
100%

Ha ennyire nem zavar, hogy megcsalod akkor csald. Ez a te döntésed, de a következményekkel számolj.

Ha már ilyesmi jár a fejedben, akkor miért pazarlod a lány idejét?

De remélem, hasonló felfogású nővel fog egybe dobni az élet, hogy rájöhess, mi is számít megcsalásnak!

2019. jan. 23. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!