Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha akció közben még meggondolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akció közben még meggondolom magam, az ugye még nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy benne vagyok épp a dolgok közepében egy lánnyal, aki nem a barátnőm, de hirtelen belém hasít a felismerés, hogy mit is csinálok és azonnal abbahagyok mindent és elhúzok onnan. Akkor ez még nem megcsalás szerintem, mert nem csináltam végig a dolgot és időben kapcsoltam. Szerintetek?

2019. jan. 16. 11:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

Így van,nagyon okos vagy,kérdező..

Tehát csak egy kicsit csaltad meg a barátnődet..Ezt akartad hallani?Lehet,hogy még a válladat is megveregeti.

2019. jan. 16. 12:03
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
Akkor megmárthatom félig a cerkámat a bnődben kérdező? Hadd tanuljon belőle a naiv kis cafka...
2019. jan. 16. 12:08
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
A barátnődtől kérdezd meg,hogy szerinte megcsalás-e.
2019. jan. 16. 12:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg, nem is tervezem, ez csak egy feltételezés. Az érdekelt, hogy mi a véleményetek róla. Nem azt mondom, hogy örülnék neki ha összejönne valakivel, de mint mondtam emberek vagyunk és lehet, hogy akkor jönne rá (vagy ellenkező esetben én akkor jönnék rá), hogy valóban nem akar többet mással lenni. Mondom, a körülményektől függ, nem minden fekete vagy fehér.
2019. jan. 16. 12:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű,hogy aki nem boldog egy párkapcsolatban,annak megfordulnak efféle gondolatok a fejében.

Ha nem akarsz a lánnyal lenni,mondd meg neki,de ennek előbb-utóbb rossz vége lesz.

2019. jan. 16. 12:23
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

De akkor nem is az a kérdésed,hogy az megcsalá-e,hanem hogy elnézhető-e.

Ennyi erővel,ha nem hagyják abba félùton,és utána kap észbe mit csinált,majd azt mondja emberből vagyok,viszont már bánom, az sem megcsalás....

Ha csak félig kapja be egy nő a farkad,az csak félig megcsalás,ha közben még észbe is kapsz,és azt a kicsit ami a szájában van is kiveszed,akkor nem megcslás,mert észbekaptál.

Mindenképp megcsalás,már mielőtt a nővel az aktusra kerülta sor is történtek dolgok.....Hiába,hogy a felénél meggondoltad magad.

2019. jan. 16. 12:23
 17/32 anonim ***** válasza:
94%
gondolom ha ő csalna meg, remegnél az élvezettől, a világért nem csalnád meg, eszedbe nem jutna. Egyébként fullra megcsalás, mit gondoltál mégis? :D
2019. jan. 16. 12:28
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Értem, kérdező.

- egyrészt vissza az első részhez, hogy megcsalás-e:

HA csak kicsit dugják be a barátnődnek, az megcsalás? Szerintem tudod, ne játszd az ostobát.

- másfelől a "közben rájön" dologra: valóban nem fekete-fehér. Tudod miért? Mert sokszor csak azért állnak itt meg, mert túl gáltásosak végigcsinálni a lelkiismeret miatt.

HA erről akarsz filozofálni, arra is rájöhetsz, hogy valójában akkor nincsenek jó emberek, csak túl gátlásosak, hogy megtegyenek rossz dolgokat.?

Bizony, az élet nem fekete fehér. ;)

2019. jan. 16. 18:41
 19/32 anonim ***** válasza:
30%

Ez a megcsalás is pont olyan mint a korrupció. Mindenki elítéli, hosszasan ecseteli hogy mennyire rossz ember aki megteszi, mégis sokkal többen megteszik, ha megtehetik, mint ahányan nem.

Ezzel nem azt mondom, hogy ne lenne rossz dolog, csak érdekes ez a hozzáállás és a valóság közötti különbség. Nem azok vagyunk, akiknek mutatni akarjuk magunkat mások előtt.

2019. jan. 16. 18:59
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
#19 Köszönjük Emese;
2019. jan. 16. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!