Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy a párotokat konkrét "akció" közben kaptátok rajta egy harmadik "személlyel"?
Hogyan reagáltátok le? Mi lett a vége? Megbocsájtás, szakítás? Rövid történetet, kort és nemet is írjatok ha lehet. + Mikor történt az eset?
Olyan is írhat akinek a közvetlen környezetében történt ilyen eset, és biztosan tudja, hogy megbizható az információ.
Szívesen rajtakapnám,legalább lenne okom szakítani.
32L
kedves Utolsó kommentelő (32L).
Neked egy ilyen komment után még kell indok a szakításra?
Ha már nem szereted- azért hagyd ott.
Ha még szereted, akkor ne akard átélni ezt az élményt.
De gondolom már nem szereted, különben nem ezt kommentelted volna...
3-as!
Miért kéne egy pasit megverni, akivel megcsalta a barátnője? Ehhez két ember kell, és valszeg a csaj is élvezte. Nem lesz tőle több, ha megveri a pasit...
6-os
Lehet hogy primitív ember vagyok, és tisztában vagyok vele hogy a csajnak is benne kéne hogy legyen, de ez nekem saját magammal szemben lenne megalázó, ha csak úgy otthagynám a pasit szó nélkül. Senkinek nem kell tudnia hogy leb.asztam neki párat, a belső békémhez kellene. Nemtudom más hogy van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!