Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elengedjem a pasim egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a pasim egy olyan nővel a balatoni nyaralóba, akit interneten szedett össze?

Figyelt kérdés
Pasim azt szeretné hogy engedjem el egy nővel akit interneten ismert meg de állítása szerint szigorúan csak barátok (amúgy a nő nagyon csinos, de eléggé vékony én meg duci vagyok és talán tényleg csak a barátság, mert a ducikat szereti úgy tudom)
2019. jan. 9. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy veréb vagy, ha elengeded...
2019. jan. 9. 21:28
 12/16 peca1000 ***** válasza:
100%
Mond hogy troll vagy, ès nem ennyire naív hülye, Lécci! :)
2019. jan. 9. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak valami vicc lehet.Az Neked nem gond,hogy a neten felszedett egy csajt?Itt kezdődnek a gondok, a balatoni nyaraló már csak pont az i-re.
2019. jan. 9. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Te tényleg ennyire hülye vagy?
2019. jan. 9. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem mire jò ez a sok kamu.

Persze engedd..velem jön. Ja fizesd is ki. Köszi..

2019. jan. 10. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
15: Én azt hitten engem visz. :( Ma mondta nekem. A szemét állatja.
2019. jan. 10. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!