Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás az, ha más férfiakkal is beszélek interneten, a páromon kívül de semmi olyanról nem ami. Flörtnek számít?
Már hogy lenne megcsalás?
De miért beszélsz velük? Ismerted őket a valóságban is?
A megcsalás definíciója 2 embere múlik. Azon a két emberen, akik a párkapcsolatban vannak.
Nekem a csók is megcsalás, sokaknak nem. Ettől számomra még az és gondolhatja az emberiségen mindenki más úgy, hogy az nem megcsalás, engem ez attól még zavarna és szakítanék érte.
Ugyanez igaz a párodra is. Lehet neki ez sok. Vele kell megbeszélned, nem velünk. Mi hiába mondjuk, hogy nem számít, ha neki igenis számít.
Persze a képébe vághatod, hogy "de gyiken azt mondták"...de igazából ezt ki nem szarja le?
Szerintem inkább azon gondolkozz el, hogy miért merül fel benned, hogy ez megcsalás lenne!
Egyébként miről beszélgettek? Munka? Hobbi? Kultúra? Művészet?
Előző vagyok:
Viszont ha vkivel találkozni akarsz, akkor azt jobb, ha jelzed, nehogy félreértések legyenek.
Ha képes vagy normális, kultúrált felnőtt módjára elbeszélgetni más neműekkel tartva a tisztes távolságot és nem keveredsz félreérthető flörtbe, természetesen nem az :)
Én is képes vagyok, erre, van 3-4 férfi barátom, életben sose vetemedtünk még a flört irányába se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!