Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan házas nőkről akik idegen férfiakkal beszélgetnek interneten?
Munkatársnőmmel vitáztunk ezen aki "idilli" házasságban él...de forumokon stb idegen pasikkal beszélget,szerinte csak eszmecsere-soha nincs több a háttérben.
Persze én nem hiszek neki és ezt meg is mondtam,mire az orrom alá dörgölte,hogy én pár éve félreléptem,-de rendbe hoztuk a dolgot.
Bezzeg ő szentnek állítja be magát!
Ugye jól gondolom,hogy ő is csak kavarni akar a pasikkal?
milyen témájú a levelezés?
azért nem mind1 miről beszélgetnek és milyen hangulatban
te magadból indulsz ki, mert régen félredugtál
attól, mert valaki kapcsolatban van még lehet beszélgetni másokkal, de van egy határ!
24F
Hát én dumálok a házas jóval idősebb munkatársnőmmel még facebookon is,persze nem szexről - de az a nő félre nem lépne!- Azt lehet tudni az írásaiból.
Most,hogy férjhez ment ne is szoljon senkihez?
Vegyesen vannak az életben kaphatók is és rendes feleségek is.
Ugyanaz, mint azokról a házas férfiakról akik idegen nőkkel...
Mindegy a nem, ha "olyan témákról" vagy konkrétan "távszexelnek" akkor nemtől függetlenül eléggé elítélendő a számomra.
Még rosszabb, ha az újdonsült "szerető" nekiáll fúrni a házas fél házasságát és fikázni a férjét/feleségét.
"Ugye jól gondolom,hogy ő is csak kavarni akar a pasikkal?"
Ezt csak ő tudja.
Te meg a sz@rt kavarod.
Én is szoktam beszélgetni EMBEREKKEL, nemtől függetlenül, házas nőként.
... és még csak félre sem dugtam, mint te! :)
9
Ha még bűntudatod van a félrelépésed miatt v. frusztrált vagy egy boldogtalan kapcsolatban, azon nem segít, ha mást fikázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!