Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan házas nőkről akik idegen férfiakkal beszélgetnek interneten?

Figyelt kérdés

Munkatársnőmmel vitáztunk ezen aki "idilli" házasságban él...de forumokon stb idegen pasikkal beszélget,szerinte csak eszmecsere-soha nincs több a háttérben.

Persze én nem hiszek neki és ezt meg is mondtam,mire az orrom alá dörgölte,hogy én pár éve félreléptem,-de rendbe hoztuk a dolgot.

Bezzeg ő szentnek állítja be magát!

Ugye jól gondolom,hogy ő is csak kavarni akar a pasikkal?

2017. márc. 19. 13:45
1 2
 11/19 Költőnő? ***** válasza:
Hű de irigy vki xd
2017. márc. 19. 15:17
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Természetes jelenség. Több tucattal beszélgettem már, egész mélyen a szexualitásról is. Konkrétan elmondják, mit nem kapnak meg a párjuktól.
2017. márc. 19. 16:42
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Önmagában abban, hogy egy nő (akár házas, akár nem) férfiakkal beszélget (interneten vagy élőben) nem jelent semmit. Vagy talán egy házas/párkapcsolatban élő nő szóba sem állhat többé az ellenkező nemű egyedekkel?? :D

Én is beszélgetek az interneten pasikkal. 1-2vel. Alkalomadtán. Évek óta. És? Soha nem találkoztam senkivel, soha nem szexuális vagy szerelmi volt köztünk a téma. Persze lehetett volna...hiszen a pasik....bármire kaphatóak...de aki nem akar semmit, az nem is fog semmit sem csinálni, akár beszélget másokkal, akár nem.

Szóval semmit nem jelent a dolog. De akár jelenhet is...mégsem feltétlen.

2017. márc. 19. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy van oka, hogy ezt csinálják.

Persze szűzlányos vehemenciával magyarázzák, hogy nincs semmi háttér ebben, aztán később kiderül, hogy már rég d.gták meg.

Sőt, a férj külföldön melózott, ő meg szexpartnert keresett, és volt olyan is, akinek a férje vak volt, és szerette volna "nőnek" érezni magát egyszer...

Na nem tudom, mi a nagyobb hányingerm ezek, vagy amikor tagadják a tényt...

Undorító egykettő.

2017. márc. 19. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
És mégis mi van akkor?Egy idő után minden kapcsolat ellaposodik,kell valami ami "feldob" egy kicsit.
2017. márc. 19. 18:17
 16/19 A kérdező kommentje:
#14- Na ugye erröl beszélek!
2017. márc. 19. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát el vagy te tévedve!

Soha nem is fogod megérteni,mert buta vagy kedvesem....-egy hajléktalannal is beszélgetek ha pénzt adok neki.

- Szimplán kedvesség,interneten is lehet pár szót váltani,nem ösztönlények vagyunk.

De neked falra hányt borsó-főzelék.....

2017. márc. 19. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Attol, hogy ferjnel van valaki mar nem allhat szoba mas pasikkal? En nem gondolom, hogy nemi tarsalgas bun lenne.En is szoktam valaszolni ha ram irnak.

De meg ha lenni is valami a pasik es a kollegina kozott akkor is az o elete, azt csinal ami neki jol esik. Ne torodj vele.Maskepp gondolkoztok, ennyi.

2017. márc. 20. 06:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért vicces, hogy leírják 15-en, hogy ezek teljesen ártalmatlan beszélgetések, sokan csinálják minden hátsó szándék nélkül, erre te belekapaszkodsz abba az EGY válaszba, ami a saját elméleted igazolja. Sokat elmond rólad...
2017. márc. 20. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!