Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan házas nőkről akik idegen férfiakkal beszélgetnek interneten?
Munkatársnőmmel vitáztunk ezen aki "idilli" házasságban él...de forumokon stb idegen pasikkal beszélget,szerinte csak eszmecsere-soha nincs több a háttérben.
Persze én nem hiszek neki és ezt meg is mondtam,mire az orrom alá dörgölte,hogy én pár éve félreléptem,-de rendbe hoztuk a dolgot.
Bezzeg ő szentnek állítja be magát!
Ugye jól gondolom,hogy ő is csak kavarni akar a pasikkal?
Önmagában abban, hogy egy nő (akár házas, akár nem) férfiakkal beszélget (interneten vagy élőben) nem jelent semmit. Vagy talán egy házas/párkapcsolatban élő nő szóba sem állhat többé az ellenkező nemű egyedekkel?? :D
Én is beszélgetek az interneten pasikkal. 1-2vel. Alkalomadtán. Évek óta. És? Soha nem találkoztam senkivel, soha nem szexuális vagy szerelmi volt köztünk a téma. Persze lehetett volna...hiszen a pasik....bármire kaphatóak...de aki nem akar semmit, az nem is fog semmit sem csinálni, akár beszélget másokkal, akár nem.
Szóval semmit nem jelent a dolog. De akár jelenhet is...mégsem feltétlen.
Az, hogy van oka, hogy ezt csinálják.
Persze szűzlányos vehemenciával magyarázzák, hogy nincs semmi háttér ebben, aztán később kiderül, hogy már rég d.gták meg.
Sőt, a férj külföldön melózott, ő meg szexpartnert keresett, és volt olyan is, akinek a férje vak volt, és szerette volna "nőnek" érezni magát egyszer...
Na nem tudom, mi a nagyobb hányingerm ezek, vagy amikor tagadják a tényt...
Undorító egykettő.
Hát el vagy te tévedve!
Soha nem is fogod megérteni,mert buta vagy kedvesem....-egy hajléktalannal is beszélgetek ha pénzt adok neki.
- Szimplán kedvesség,interneten is lehet pár szót váltani,nem ösztönlények vagyunk.
De neked falra hányt borsó-főzelék.....
Attol, hogy ferjnel van valaki mar nem allhat szoba mas pasikkal? En nem gondolom, hogy nemi tarsalgas bun lenne.En is szoktam valaszolni ha ram irnak.
De meg ha lenni is valami a pasik es a kollegina kozott akkor is az o elete, azt csinal ami neki jol esik. Ne torodj vele.Maskepp gondolkoztok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!