Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elengedjem a pasim egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a pasim egy olyan nővel a balatoni nyaralóba, akit interneten szedett össze?

Figyelt kérdés
Pasim azt szeretné hogy engedjem el egy nővel akit interneten ismert meg de állítása szerint szigorúan csak barátok (amúgy a nő nagyon csinos, de eléggé vékony én meg duci vagyok és talán tényleg csak a barátság, mert a ducikat szereti úgy tudom)
2019. jan. 9. 19:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha azt szeretnéd, hogy megcsaljon, akkor igen.
2019. jan. 9. 19:36
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha vele akar lenni, akkor nem hiszem, hogy a te engedélyed kell hozzá. Legfeljebb titokban megoldja.
2019. jan. 9. 19:42
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Engedd el és te is keress egy jó pasit akivel nyaralóba mész. :)

Egyértelmű hogy madárnak néz!

2019. jan. 9. 19:45
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez most komoly?

Már csak a kérdés miatt is dobnam ezt a barmot 😂😂

2019. jan. 9. 19:49
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Elég sok dolgot nem értek. És téged miért nem visz? Miért akar egy idegen nővel nyaralóra menni kettesben?

Én tuti elengedném. Örökre.

2019. jan. 9. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Téged sem az eszedért szeretnek nyuszicsibe.

A pasid még el is mondja, hogy meg fog csalni.

Persze, szigorúan barátok... :DDD

Nem sok eszed van cseszdmeg...

2019. jan. 9. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit akar a nőtől? Baráti beszélgetést? Miről? Gondolom van a férednek barátja,beszélgesessen azzal. Vagy Veled :) Ha nem stex szándékkal menek is el -amut kétlek- ,ott akkor is élnek az alkalommal,hidd el. Nem gondolnám,hogy kabátban alszanak.
2019. jan. 9. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
7-es vagyok,szexet akartam írni,stex lett. Ez se rossz így átgondolva.
2019. jan. 9. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
KAMU
2019. jan. 9. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Nélküled, ketten egy nyaralóba, akivel az interneten ismerkedett :DD Szerintem engedd el örökre...
2019. jan. 9. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!