Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek intő jelek arra, hogy megcsal vagy csak paranoiás vagyok?
Nem élünk együtt párommal de a múltban voltak olyan dolgok amik miatt megingott a bizalmam felé, próbálom vissza építeni és ő is próbálja vissza építeni. Egy héten leginkább hétvégén találkozunk mert különbözőképp dolgozunk. De viszont ezeket ti “intő jelnek” vennétek arra, hogy megcsal, vagy sem?
- kb negyed órával később ért haza munkából többször is (haverjával járnak egy kocsival dolgozni)
- nem válaszol sokszor 10 percen belül az üzenetemre pedig elérhető
- mikor találokozunk nagyon sokszor együtt szoktunk fürödni, az utóbbi 5 alkalommal külön szeretett volna inkább
- nem minden egyes nap van szex mikor együtt vagyunk (általában az utolsó együtt töltött fél napon elmarad)
- sokat “elérhető” facebookon, viberen, instagramon
- magától küld egy héten párszor képet arról, hogy éppen mit csinál és előfordult, hogy félre érthető volt a kép alapján, hogy fekszik-e mellette valaki az ágyban
- találtam a szobája környékén egy kis pici csillógós díszt amit fehérneműkre és pl műkörmökre szoktak ragasztani
- fél hatkor ér haza minden nap munkából, de péntekenként soha nem akar velem találkozni (csak pár kivétel volt) mert állítása szerint fáradt
- van mikor lelép mindenhonnan egy órára és ha írok neki akkor sem válaszol
- van egy lány haverja akinek van kapcsolata de kb mindent megbeszél azzal a csajjal (amúgy nem néz ki jól a csaj)
- mikor jön üzenete van hogy nem válaszol azonnal előttem de legtöbbször megmutatja, hogy kivel beszél
- van mikor már jó ideje lement minden alkalmazásról és csak felhív telefonon inkább ha van valami nem leírja
Azért is gondoltam, hogy esetleg lehet megcsal mert a legjobb barátja is megcsalja a barátnőjét akivel már évek óta együtt van, csak a csaj nem hajlandó tudomást venni róla. Nem szeretnék így járni, hogy vanna jelei csak én hülye nem veszem észre...
Elkepzelheto.
Es ne aggodj, en is paranoias lennek ezek utan.
Nem kell feltétlen rosszra gondolni egyből. De azért nem árt ha figyeled kicsit,viszont ha valamiben nem vagy biztos akkor beszéld is meg vele úgy a legtisztább.
Ne emészd magad úgy hogy nem is biztos még semmi
Nekem ebből csak 2 pont aggasztó, a csillógó valami, meg az eltűnik egy órára. A többi az semmiség szerintem.
Annyira meg biztos nem hülye hogy úgy selfizzen hogy van ott valaki. Az ha előtted nem válaszol azonnal, az nekem pont hogy pozitív. Én a falat lekaparom mikor párom beszélgetés közben is azonnal visszaír ha ráírnak.
Csak azért meg ne gondold hogy megcsal mert a barátja is olyan. Bár kétségtelen hogy a barátok hasonlóak.
A csillógó díszt próbáld beazonosítani, lehet hogy teljesen ártalmatlan.
Na meg hova tűnik egy órákra... Engem az nagyon érdekelne, bár kétségtelen hogy mondani bármit lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!