Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hogyan látná ezt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan látná ezt? Vagy csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést ma már feltettem, de kiegészíteném. Mostanság úgy gondolom , h a párom nagyon gyanús dolgokat csinál és a megcsalás is már az eszembe jutott. Nem érkezik meg akkor a munkahelyéről, amikor ígéri, mindig kifogásokat talál ki, h miért is késett. A telefonja mindig nála van, mindig hordozza magával, a facebook chatjén olyan nők jelennek meg a TOP résznél, akikről sosem beszélt anno, fogalmam sincs, h kik azok. Tudom, random is dobálhatja oda a rendszer, de ebben a rendszerben is szerintem van valamiféle logika. Na, mindegy, ezt ne boncoljuk.

Eszembe jutott erről a mostani viselkedéséről, h talán már volt, amikor meg is csalt csak én nem vettem észre? Májusban, amikor még kollégiumba járt, akkor 1 nap amikor elmentem hozzá és beléptem a szobába, rögtön rám szólt, h ha a kukába találok 2 DB óvszert, akkor ne ijedjek meg, csupán kipróbálta, h milyen abban maszturbálni és gondolta szól még mielőtt én találom meg előbb és elkezdek találgatni. Akkor sem nagyon hittem el, mert ismerek pár pasit és ilyet még sosem hallottam tőlük, h kotonban maszturbálni. Hogy honnan volt óvszer? Mindig tartott a fiókjában, még mielőtt mi összejöttünk volt. 2 hónapig felkellett hagynom az antibébivel és óvszerrel védekeztünk. Már olyanokat mondott, h „alig várom, h újra szedj tabit mert idegesít ez az óvszer”… Akkor májusban még „jó volt benne” maszturbálni? 1 este 2x? Ez mennyire hihető el? Elővegyem ezt a „döglött aktát” újra boncolgatni?

2016. okt. 31. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Május óta most jutott eszedbe?

Most már úgyis mindegy mi volt fél éve,nem?

2016. okt. 31. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:

:-D ez a nap vicce! Gumiba kiverni? Minek??

Előbb verném ki a zuhany alatt,vagy zsepibe,mint gumiba!

2016. okt. 31. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig is eszembe volt! Csak eddig nem csinálta ezeket a fura dolgokat! Az meg, h félévvel ezelőtt volt, nem számít. Csupán nem tudtam elkapni. Akkor amikor erről kérdeztem, hihetetlenül ingerült lett, még majdhogynem én voltam a rossz, h nem hiszek neki... A furcsa viselkedésével még jobban előtört belőlem ez az eset, h talán akkor nem csalt a megérzésem?! Nem a fél év számít, mert ha most derülne ki, h akkor félrek*rt akkor is mehetne...
2016. okt. 31. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Igen, én is viccnek gondoltam és most sem hiszem ezt el, h abban nagyon kényelmes lenne... Állítólag, h ő interneten látta, olvasta...
2016. okt. 31. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű, hogy félrelépett, nem kell itt nyomozgatni, meg elővenni semmit.

A helyedben annyit mondanék, hogy megrendült benne a bizalmam, próbáltam túllépni ezeken a dolgokon, de nem sikerült. Mivel megbízni nem fogok benne a továbbiakban sem, így a legjobb, ha most ezt abbahagyjuk és szakítunk.

Ennyi.

Nem kell vádaskodni, meg fél évvel ezelőtti dolgokon lovagolni, úgyis mindent le fog tagadni. Ha meg arra vársz, hogy rajta kapod, vagy bevallja, akkor még lesz egy pár szarvad, mire elválnak útjaitok.

2016. okt. 31. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igérem,ez az utolsó bölcsködésem:-)

Lépj, amíg nem késő:-) F/31

2016. okt. 31. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos igaz, nem tudom, h meg bízok-e benne... :/ Most megírom neki ezt ,mert éppen írok, h ezt még most sem hiszem el, h mi lesz a reakciója...

31/F--> igen, megjegyeztem :)) De nyugodtan mondd a véleményedet, ha még akad :))

2016. okt. 31. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az érdekel,hogy Te ! mire jutottál,és mit lépsz.F/31:-)
2016. okt. 31. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Hagyd azt a májusi dolgot, tök egyértelmű, hogy nővel volt.

Én is éltem olyan kapcsolatban, hogy mindig mindenre volt magyarázat - úgy, egyenként tök logikus is - de hát ha mindig magyarázni kell, az már régen rossz.

Ne vesződj ezzel te se!

2016. nov. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!