Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranoiás vagyok?
Ne legyél már ilyen ostoba!
"Orálozott másnak és attól esetleg?" Gondolod, hogy ha valaki más farkát vette a szájába, akkor máris kijön egy herpesz? Bár ilyen könnyű lenne rájönni a megcsalásokra....
Nekem sosem volt herpeszem, de nemrég egy barátnőmnél jártam, és valószínűleg egy nem alaposan elmosott pohárból ittam, mert másnap valami nyavalya kijött a számon. Ez van , nem olyan nehéz összeszedni egy fertőzést.
Ne gyanúsítgasd egy ilyen miatt, mert csak tönkre vágod a kapcsolatotokat.
Egy kis infó a herpeszről:
A herpesz kontaktfertőzés és cseppfertőzés útján egyaránt terjed. Szigorú higiéniai előírások betartására van szükség. Különösen fontos, hogy a hólyagocskák tartalmát ne kenjük el, a fertőzést ne vigyük át más testrészekre, vagy más személyekre. A legtöbb ember szervezetében számos különböző herpeszvírus megtalálható. Bár a vírus csak fertőzés útján kapható el (jellemzően cseppfertőzéssel, így például egy közösen használt pohárral, szexuális aktussal, vagy csókolózással), ez azonban nagyon gyakran egyáltalán nem jelenti azt, hogy a vírus bármilyen tünete azonnal észrevehető lenne: a vírus egyik legfontosabb jellemzője, hogy hosszú ideig, akár évekig is látható tünet nélkül lappanghat az emberi szervezetben és csak valamilyen külső hatásra aktivizálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!