Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csak paranoiás vagyok?
Figyelt kérdés
Én és a barátom nem egy helyen tanulunk.Én csak gimis vagyok (végzős) ő már egyetemista. Van egy csoporttársa (lány) akivel nagyon jóban vannak.Sokat beszélgetnek,amikor buli van a csaj is mindig ott van.A barátom már 2x hívta volna,hogy kísérje el ide-oda mert nincs kedve egyedül menni.A csaj nem ment és a barátom meg is sértődött,mert jól esett volna neki,ha van társasága.Engem ez zavar ,hogy ennyit szoktak beszélni,és hogy hívogatja magával.Eddig nem hívta.A hétvégén beszéltem vele erről,ő annyit mondott,hogy nem akarnak egymástól semmit,nem is tetszik neki a lány,nem olyan szép mint én és csalódás lenne nekem is,ha élőben látnám,csak jó társaság,meg jó ember.Azt mondja,hogy ő engem szeret,és nem hagyna el más lányért,jól érzi velem magát.
Mégis nagyon féltékeny vagyok.Van értelme?
2013. márc. 11. 21:34
1/5 anonim válasza:
Ott fog hagyni téged a francba... Ez a korszak ilyen... elmegy egyetemre meg főiskolára, aztán megnyugtat téged hogy ott vagyto kegymásnak, aztán észreveszed, hogy nem hiv el már ide oda, majd inkáb a csoportátrsakkal szorakozik, aztán egyre kevesebbet találkoztok egyre kevesebbet besézlgettek ,akkor is már csak veszekedni fogtok, aztán majd felhiv téged, hogy bocsi de vizsgáim vannak, addig nem akarok mással törödni és nem fog visszahivni soha többet, te meg otthon leszel és mocskosul megalázottnak fogod érezni! Szokj hozzá :/
2013. márc. 11. 21:37
2/5 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem.Engem is mindig hív ide-oda,megyek is,minden hétvégén találkozunk,sosem mondta,hogy nem akar jönni,sosem voltak kifogásai,mindig várja,hogy újra lásson.Vizsgaidőszakban is találkozunk,nem mondja,hogy most nem mert tanulok.Sosem mondta le emiatt. Bízok benne,csak elég féltékeny típus vagyok.Féltem,hogy elveszítem.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.De ő mindig megnyugtat,hogy nem fogom.Ha nem így lenne nem mondaná.
2013. márc. 11. 21:43
3/5 anonim válasza:
igen... most még hivogat ide oda...
2013. márc. 11. 21:46
4/5 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgetünk mindig.Minden működik.Persze ez sem felhőtlen kapcsolat ahogy egyik sem.
2013. márc. 11. 21:49
5/5 anonim válasza:
jó, hát legyen neked igazad kivánom... de ha ez a kérdés már megfogalmazodott benned akkor titkon te is kételkedsz a kapcsoalt tökéletességében. És ez ha nem kezeled akkor felfog emészteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!