Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés

Na tehát a sztori egy kissé hosszú lesz. Köszönöm, ha végigolvasod, és válaszolsz.

Na tehát. Van egy lány, akibe bele vagyok esve. Van egy ilyen dolgom nekem, hogy sok ember átvágott már, pont elegen tették már meg ahhoz, hogy senkiben ne tudjak megbízni. Na, de ez csak később lesz fontos. A lánnyal a dolgok nem mondanám, hogy jól mentek, de azt se mondanám, hogy rosszul. Aztán jött egy haverom, aki mostanság rendkívül jóban van a lánnyal. Én valamit elkotyogtam neki, hogy bejön nekem valaki, mire ő elkezdett nyaggatni, hogy mondjam el ki az. Nem bízok meg benne, gondoltam magamban, ezért nem mondtam el neki. De 2 óra győzködés után kiszedte belőlem. Megígérte, hogy nem adja tovább. Ez az első mozzanat.

A második mozzanat az, hogy azóta sok érdekes változás történt negatív irányba. A lány (meg a haverom is) mintha azóta haragudna rám, és van egy olyan feltevésem, hogy a lány letiltott facebookról is. Nem tom miért, nem is járok föl oda, csak hetente egyszer, tehát sok értelme nem volt, de megtette.

A kérdés a következő: Lehet-e összefüggés az első és második mozzanat közt, vagy csak bemesélem magamnak és paranoiás vagyok??

2012. jan. 15. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy az.
2012. jan. 15. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy az, valószínűleg így történt,ahogy leírtad... a haverod meg egy r*hadék (már bocs.)
2012. jan. 15. 12:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is kezdem azt hinni. Kösz a véleményeket.
2012. jan. 15. 12:53
 4/6 pqpqpq ***** válasza:
nem vagy paranoias szerintem sem, a haverodnak meg ha bejott a csaj akkor siman elmondta a csjodnak
2012. jan. 15. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Facebook-hoz nem értek, miből gondolod, hogy letiltott? Ha nem ott tartod a lánnyal a kapcsolatot, amikor épp nem "élőben" vagytok együtt, majdhogy nem mindegy, letiltott-e, vagy sem. Mondjuk értem én, nem szép dolog, ha meg is tette.

Miben nyilvánul meg, hogy "haragudnak" rád? Mert írod, hogy "mintha". Az nem egyenlő azzal, hogy tényleg haragudnak rád. Bár tény, a haverodnak is bejön a csaj, jobb ha tudod. Mivel most már meg van róla bizonyosodva, és tudja azt is, hogy annyira nem állt jól a szénád a lánynál (gondolom a lánynak fogalma sincs arról, hogy te szereted), így a haverod kihasználta a te tétlenségedet, és erőteljes hódításba fogott. Az sem kizárt, hogy a haverod mindent elmondott a lánynak, de hogy ő ezért megharagudjon rád... Ha tényleg ezt tette, ennyit is ér az a csaj, felejtsd el. Ha meg nem akarod elveszíteni végleg, próbálj meg kezdeményezőbb lenni... Bár a haverod már valószínűleg tett róla, hogy ne legyen könnyű helyzeted, jelenleg ő áll nyerésre. De csak azért, mert te egész idáig sosem álltál nyerésre, még akkor sem, amikor egyedül "harcoltál" a lányért.

2012. jan. 15. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a haragudás sok mindenben megnyilvánul, például csomószor levegőnek néznek, pedig előtte legjobb barátok voltunk.

A lány egyébként intelligens, rendes. Nem hiszem, hogy megharagudott volna ő (rosszul fogalmaztam a kérdést). Ő inkább csak kerül szerintem. Ami pedig a kezdeményezést illeti, köszönöm a tanácsot, mindent meg fogok tenni. :)

2012. jan. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!