Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez intő jel lehet?
Figyelt kérdés
A barátomnak mondtam valami olyasmit ami neki nem tetszett (nem használtam csúnya szavakat), erre mintha erősebben megfogná az államat, és gúnyosan beszél hozzám, hogy én ezt hogy gondolom.2018. okt. 27. 09:47
1/12 anonim válasza:
Mit mondtál neki? És mi volt a kontextus? Mert pl szex közben ez fétis is lehet.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem szex közben történt ez. Mondtam hogy kicsit késett, erre mondta nekem gúnyosan, hogy hogyan beszélek én vele. Amúgy nem beszéltem csúnyán, bár kicsit felhúztam magam.
2018. okt. 27. 09:57
4/12 anonim válasza:
Azon, hogy "Szia szívem, egy kicsit késtél" senki se húzza fel magát. Ott valami másnak kellett történnie. Nyilván nem indok ez a reakció, de a semmi nem váltja ki, az is biztos.
5/12 A kérdező kommentje:
Látszott az arcomon, hogy kissé mérges voltam amiatt, mert késett.
2018. okt. 27. 10:22
6/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mit mondtál neki. Ha erőszakoskodik, gunyoros, lekezelő, az nem jelent hosszú távon semmi jót. 😔
Amíg nincs vita, konfliktus, és nem latod a párod ilyen helyzetben, hogy hogy reagál, addig nem ismered őt igazán.
8/12 A kérdező kommentje:
Arra értettem hogy később lehet erőszakos, képes lenne megütni ha jobban elfajulna egy vita?
2018. okt. 27. 10:55
9/12 anonim válasza:
erre lehet intő jel. Már az elég gáz ha az álladnál fogva megtartja a fejed. Valamilyen szinten ez is korlátoz a szabad mozgásban amiben senkinek semmi joga meggátolni téged. Hacsak nem más magántulajdonába hatolsz be éppen. Az egy kivétel. Oda csak az arra jogosultak. :D
10/12 anonim válasza:
Miért, neked ez nem elég erőszakos viselkedés? Vagy direkt azt akarod kiprovokálni, hogy üssön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!