Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez intő jel lehet?

Figyelt kérdés
A barátomnak mondtam valami olyasmit ami neki nem tetszett (nem használtam csúnya szavakat), erre mintha erősebben megfogná az államat, és gúnyosan beszél hozzám, hogy én ezt hogy gondolom.
2018. okt. 27. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Mit mondtál neki? És mi volt a kontextus? Mert pl szex közben ez fétis is lehet.
2018. okt. 27. 09:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem szex közben történt ez. Mondtam hogy kicsit késett, erre mondta nekem gúnyosan, hogy hogyan beszélek én vele. Amúgy nem beszéltem csúnyán, bár kicsit felhúztam magam.
2018. okt. 27. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen
2018. okt. 27. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azon, hogy "Szia szívem, egy kicsit késtél" senki se húzza fel magát. Ott valami másnak kellett történnie. Nyilván nem indok ez a reakció, de a semmi nem váltja ki, az is biztos.
2018. okt. 27. 10:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Látszott az arcomon, hogy kissé mérges voltam amiatt, mert késett.
2018. okt. 27. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen mindegy, mit mondtál neki. Ha erőszakoskodik, gunyoros, lekezelő, az nem jelent hosszú távon semmi jót. 😔

Amíg nincs vita, konfliktus, és nem latod a párod ilyen helyzetben, hogy hogy reagál, addig nem ismered őt igazán.

2018. okt. 27. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Hogy érted, mire intő jel?
2018. okt. 27. 10:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Arra értettem hogy később lehet erőszakos, képes lenne megütni ha jobban elfajulna egy vita?
2018. okt. 27. 10:55
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
erre lehet intő jel. Már az elég gáz ha az álladnál fogva megtartja a fejed. Valamilyen szinten ez is korlátoz a szabad mozgásban amiben senkinek semmi joga meggátolni téged. Hacsak nem más magántulajdonába hatolsz be éppen. Az egy kivétel. Oda csak az arra jogosultak. :D
2018. okt. 27. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért, neked ez nem elég erőszakos viselkedés? Vagy direkt azt akarod kiprovokálni, hogy üssön?
2018. okt. 27. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!