Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan vegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan vegyem az intő jeleket vagy ti miként reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha a barátotok egy lánnyal tartja a kapcsolatot aki tetszik neki, flörtölgetnek de nem történt semmi több köztük még mivel mi több éve együtt vagyunk és a leányzó jó pár kilométerre lakik jelenleg. De rendszeresen beszélgetnek és egyszer hallottam, hogy a barátom kedvesemnek szólította és azt mondta neki hogy csókolja..

Szerintetek komolyra is fordulhat köztük? vagy csak flörtölgetnek? Nem értem miért kell ez neki ha velem van.. :( Mit tennétek, nem akarok veszekedni már..

2011. jan. 8. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megb*sznám a száját a becézgetések miatt, minimum. :) Hány évesek vagytok? Fuuuu, de nem birom az olyan balf*sz pasikat, bocsi. :D
2011. jan. 8. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő 29 Én 25
2011. jan. 8. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, elég érdekes hogy a barátod melletted másokkal flörtölget.

Ha szeretne és nézne valamibe akkor nem tenne ilyen ocsmány dolgot veled!

Csak te lennél az első és nem másokkal hetyegne!

Nem történt semmi...MÉG, vagy csak nem tudsz róla... ( mit vársz, majd beszámol arról hogy titokban meghúzta?)

Flörtölgetnek...igen, és szerinted miért? Szerinted mit akar a barátod tőle? Csak dumcsizni?

Tudod hogy tetszik neki, szerinted mit akar tőle?

És mi az hogy drágámozza? Meg mi lehet még a háttérben..

Ennyire nem lehetsz naiv...

Ez a pasi úgy néz hülyének ahogy nem szégyenli, és te meg nem látsz a szemedtől!!!!

Vagy nem veszekszel már és eltűröd ahogy a szemed és füled hallatára megcsalnak, és jót röhögnek ahátad mögött vagy felébredsz a rózsaszín álmodból és kirúgod a francba.

Menjen a drágájához, te jársz jobban hogy megszabadulsz egy ilyen mocsoktól!

2011. jan. 8. 15:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem történt közöttük semmi több mert együtt élünk tudom mikor hol ez egészen biztos mert nem szokott kimaradozni.. és a lány meg több száz kilométerre van.
2011. jan. 8. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok tanácsot adni, mert mellettem soha nem flörtölgetett mással egy pasi. Legalábbis hosszú távon. Egyszer régen az egyik volt barátom megtette, abban a pillanatban lett a VOLT barátom. Vagy nem vagyunk együtt, csak úgy elszórakozgatunk egymással, közben flörtölünk másokkal is, vagy együtt vagyunk, viszont akkor értelemszerűen nem flörtölünk másokkal.
2011. jan. 8. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem küldd el, dobd ki. 25 vagy, nem 15!!
2011. jan. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!