Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A céges karácsonyi bulik, csapatépítők tényleg olyan veszélyesek?
Egy idősebb kolléganőm szerint ezek a csapatépítők arra jók, hogy félre lehessen lépni.
A körülötte lévő különböző életkorú emberek pedig csak helyeseltek.
Sajnos én is azt gondolom, hogy a hűség legfőképp a lehetőségek hiánya és a legbiztonságosabb ha a felek nem nagyon mászkálnak egy egymás nélkül olyan programokra amik az ivásról szólnak és ahol férfiak-nők össze vannak zárva 2 napra.
Viszont én ettől függetlenül még naivan hiszek benne, hogy nem minden céges buli erről szól és hogy nem kell aggódnom...
Nem értem az embereket azt mondja ez a kolléganőm is hogy de ha nincs bizalom akkor már régen rossz mintha saját maga ellen beszélne ahogy a legtöbb ember teszi ha ilyesmiről van szó...
Szóval bízzunk meg de mellette azt mondják, hogy ezeken a programokon nagyon gyakran félrelépnek az emberek.
Idősebbek nálam én még kicsit naivabban állok a témához mert magamról nem tudnám elképzelni hogy ilyet tegyek és ezért a páromban is könnyebben megbízok..de amikor ilyeneket hallok -és sajnos egyre többször hallok ilyeneket-akkor annyira elszomorodok....:( tényleg ilyen világban élünk? tényleg előbb utóbb ezeknek a buliknak ez lesz a vége és nem szabad hinni benne, hogy a másik hűséges marad?
40 Hát az ilyenre az a megoldás, hogy aki ilyen, az ne igyon. Problem solved.
Én mindig ittam a céges bulikon, ha unalmas volt azért, ha nem, azért, és én voltam az, aki hajnal 3-4ig is benne volt a srácokkal minden baromságban.
Voltak részeg bepróbálkozások is, de soha, akármiylen részeg is voltam, soha nem feküdtem egyik ágyába se pl, ha párom volt.
Meg a pofám is égett volna a kollégák előtt, mert utána meg megy körbe a pletyka, hogy a párod mellett a Bécivel kavartál.. sztem ez is olyan égő.
Az meg pláne nem történik meg kapcsolatban, hogy olyannal kavarjak, aki amúgy be sem jön. Fúj már..
Na mindegy, a lényeg aki nem bírja, az ne igyon. lol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!