Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy barátnőm, ( én is nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm, ( én is nő vagyok) párkapcsolatban él, most kitalálta h lefekszik egy férfival?

Figyelt kérdés
Mivel állítólag a pasinak nagyon nagy es vastag a pénisze, a barátnőm mindig is ki akarta peobálni milyen lehet egy ilyen adottságú emberrel szexelni, én próbáltam lebeszélni, hogy lehetne meggyozni h ne csalja meg ezért a gyerekei apját?
2018. nov. 29. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szaporodott.
2018. nov. 29. 15:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért nem régen elte ki magát mert akkor nem futott össze ilyen adottságú emberrel... Hát nem tudom egyáltalán miért is osztotta meg velem, én nem bírom a párja szemébe nézni azóta
2018. nov. 29. 16:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a barátnődtől, őt nem zavarja az, hogy emiatt tönkre fog menni a kapcsolata és mennyit fognak szenvedni emiatt a gyerekei?

Egyébként meg mond el a férjének lelkiismeret furdalás nélkül, mivel nem te teszed tönkre a házasságát, és a férjének azért joga van tudni, hogy éppen milyen módon próbálja megalázni őt élete szerelme.

2018. nov. 29. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Vajon ha a kérdés úgy szólna: van egy haverom és eldöntötte, hogy megszerez magának egy nagy mellű nőt, mert ekkorát még sosem látott..., akkor mi lenne a reakció?

Egyébként félre értés ne essék, nem támogatom az ötletét. Viszont te a barátnője vagy. Azért mondta el, mert bízik benned, finoman érvelhetsz nála, miért ne tegye, de vigyázz, nehogy egymást veszítsétek el...

Én innen amúgy nem tudhatom, milyen a házassága és az élete...

2018. nov. 30. 13:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Sosem arulnám el őt. Csak féltem ha kiderul sokat veszít
2018. dec. 2. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó én nem tekintek jó szemmel a hűtlenségre. De nem is ez a fő gond hanem, hogy gyerekeke is vannak.

Ő veszítene sokat? Komolyan? És a csonka családban felnőtt gyerekek, akiknek végig kell nézni a válás nem túl szép folyamatát, nekik ez móka?

Fel nem tudom fogni milyen nő lehet az aki a saját kéjvágyát a gyerekei érdeke elé helyezi, de biztos vagyok benne, hogy nem anyának való.

Ez szigorúan csak az én véleményem: Jó barát vagy ha titokban tartod és támogatod benne, viszont jó ember vagy ha le próbálod erről beszélni, nehogy a gyerekek igyák meg a levét.

Nyilván a barátnőd nem túl erkölcsös, valószínűleg a sima érvek nem fognak semmit sem hatni rá. Az egyetlen érv ami hathat rá, hogy megmondod neki, ha félrelép akkor kitálalsz a férjének, esetleg még az illető kinézett csávóval beszélhetsz erről, hogy ő ne menjen bele de erre aligha van esély. Nyilván ez neked is egy kényes döntés, vagy a barátnődet nem árulod el vagy a gyerekit próbálód megóvni. Egyébként egy szuper barátnő lehet aki egy ilyen kényes szituációt akasztott a nyakadba.

2018. dec. 2. 15:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Arra értettem hogy ő veszitene sokat h a gyerekeire kellene gondolni. Mindegy azóta beszéltem vele, elmondtam a véleményem és h ebből hagyjon ki, nem akarok tudni semmit ezentúl
2018. dec. 3. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!