Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fájna jobban és miért? Ha a párod józanul csókolózik, vagy ha részegen lefekszik valakivel?
Egyik se megbocsátható a számomra. Kivéve akkor, ha a semmiből lekapta a srác, vagy szinte ráerőszakolta magát a csókért. Nyilván ezt nehéz megállapítani hogy vajon így történt-e, ha nem voltam ott. Még nem voltam ilyen szituban szerencsére. Ha meg magától csókolta meg az egyértelmű szakító ok.
Ha részegen fekszik össze valakivel azt semmilyen formában nem tudnám megbocsátani és ez sokkal mélyebb nyomot hagyna bennem. Azt jelentené, hogy egy ösztönlény és hogy elképesztően félre ismertem, ezért magamban is hatalmasat csalódnék.
24/f
mindket eset válás nálam!
Tokmindegy jozan v reszeg semmi sem valtoztatna azon hogy megcsalt...
Utálom ezt , hogy részegen.....nem érdekel, ez alapján mindenki ráfoghatná a piára, az összes ember a földön ha mással is le akarna feküdni.
részemről lapát mindkét eset.
De ha józanul csókolózik abban érzelem is van, tiszta érzelmek, amik arrol árulkodnak, hogy felém már nem olyan tiszták.
Egyik sem megbocsájtható. A csók csak akkor ha váratlanul érinti, nem ő kezdeményezi.
A szex meg soha, ha megcsal nem szeret, nem tisztel. Ha részegen elütsz valakit az emberölés, ha részegen betörsz valahová az bűntény, ha részegen félrejársz az megcsalás. A részegség nem egy felmentő fokozat.
Őőőő.. qrvára leszarom, hogy részegen vagy józanon csókolózna vagy dugan félre, már bocs. De te hüyle vagy, vagy mi?
Rám sokszor nyomulnak pasik ha elmegyek szórakozni, van, hogy be van is bennem bőven, de soha még egy csók sem volt, akkor sem, ha még küsőre tetszett is a srác. Ennyi.
Ja, és nagyon jól meg félre tudom pedig tenni és is a szexális vonzalamt és a szerelmet is, mégsem csaltam meg a másikat. Az részegen is egy döntés, ha belemászik valaki szájába holott párja van, és józanon is az. Az nem csak úgy megtörténik, ne áltasd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!