Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nálatok hogy veszi ki magát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy veszi ki magát, ha egy párkapcsolatban élő pasi rátok mozdul?

Figyelt kérdés

Bennem megszólal ilyenkor a vészcsengő és kiábrándulok.

Miért gondolják sokan, hogy nem kelt visszatetszést, ha a nőjük mellett udvarolgatnak? Titokban, persze.

Ilyenkor mi a helyes viselkedés?

- elküldeni a búsba a fickót

-jelezni a nőjének, hogy vigyázzon vele

- vagy se szó, se beszéd felszívódni, hogy soha ne tudja meg a pontos okát, hogy miért tűntél el?

2018. nov. 25. 06:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első.

Akkor másnál próbalkozik tovább

2018. nov. 25. 06:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket reflexből elküldöm a búsba, és ugyanígy kiábrándulok. Undorító, hogy azt hiszed, milyen rendes apuka, milyen kedves férj, lám, mégis vannak rendes férfiak. És akkor az első alkalommal bekörnyékez, te meg rájössz, hogy minden férfi ekkora disznó.
2018. nov. 25. 07:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem inkább sértő volt, hogy mégis minek néz engem?

nálam a megoldás a teljes levegőnek nézés volt.

2018. nov. 25. 07:32
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Természetesen a GYK minden csaj mélységesen elítéli ezt...

A valóságban valami miatt mégis legalább a 30-40%-uk bízsergeti az érzés, hogy egy másik nővel versenyezhetnek, és ők jönnek ki győztesen.

Én sosem csaltam a párom, de a haverok, akik igen, mindig ugyanazt a kört futják.

-jaj, ne, neked barátnőd van! Mondom, hogy ne! Na jó, de csak egy puszi...

Persze, mivel a csajok nagyobb része nincs benne, ezért 4-5 ilyet futtatnak párhuzamosan.

A kedvenc női dumam is ebből jön: biztos komoly, hiszen egy fél éve ostromol. Persze, otthon az asszonnyal levezeti a feszkót, van ideje 4-5 csajt akár fél évig húzni, hátha valamelyik bejön. A csajok meg bedőlnek

2018. nov. 25. 07:49
 5/16 anonim ***** válasza:
34%

4.

Jaj hát a GYK a mennyei jóság gócpontja, az emberi méltóság utolsó fellegvára.

A nők itt nem jönnek össze más pasijával, soha nem lépnek félre, nem érdekli őket a pénz meg a külső stb:D

Amúgy meg dettó egyet tudok érteni a többivel is.

Nekem mióta gyűrű van a kezemen, hát kb 100%-kal több nő kezd vagy kezdene ki velem.

Ráadásul úgy, hogy ők is kapcsolatban vannak.

2018. nov. 25. 08:37
 6/16 A kérdező kommentje:

"Nekem mióta gyűrű van a kezemen, hát kb 100%-kal több nő kezd vagy kezdene ki velem."

Oh, de sokat képzel itt magáról valaki...biztos a nők álma vagy, öregem, verik le egymást érted.

2018. nov. 25. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

Nem biztos, hogy nagykepuskodik.

Sok házas haverom mondja, hogy azóta rámozdultak a nők, mert tudjak, hogy nincs bonyodalom. Szex van, aztán húz haza a családhoz.

Na meg, én nem voltam házas, csak párkapcsolat, de ott is lejön, hogy ami másé annak izgalmas a megszerzése.

2018. nov. 25. 09:08
 8/16 anonim ***** válasza:
11%

Oh, de sokat képzel itt magáról "valaki...biztos a nők álma vagy, öregem, verik le egymást érted."

Szokásos sértődés.

Másrészt nem vagyok ezzel egyedül, ahogy látod, szal nem jött be :)

2018. nov. 25. 09:15
 9/16 anonim ***** válasza:
38%

Nem biztos, hogy butaságot beszélnek akik mondják, hogy foglalt pasikra jobban rámozdulnak. Akinek van párkapcsolata, az általában felszabadultabban kommunikál a többi nővel, hiszen már nincs tétje a beszélgetéseiknek, magabiztosabb, jobb kedvű, hiszen van otthon valaki, aki szereti, akivel rendszeresen szexelnek, satöbbi. Ezek olyan jellemvonások, amik vonzóvá tennék akkor is, ha szingli lenne, de mivel akkor valószínűleg nem így viselkedik, hát értelemszerűen vonzóbbá válik emiatt ha már foglalt.

De a fő kérdésedre válaszolva: nekem valahol hízelegne, nem ábrándulnék ki, rettenetesen önbizalomhiányos vagyok, jól esik, ha felkeltem valaki érdeklődését- bárkiét, függetlenül a párkapcsolati státuszától. Viszont az eszemmel tudom, hogy ilyen kapcsolatba nem mennék bele, mert azzal csak én sérülök, szóval valószínűleg elküldeném a búsba. Nekem több kell puszta szexnél, azt meg nyilván egy foglalt pasitól nem kapom meg. Ha nagyon sokáig nyomul, akkor talán a nőjének is jelezném, de azt már tényleg akkor, amikor nincs más lehetőségem lekoptatni.

2018. nov. 25. 09:34
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Tény, hogy vannak olyanok, akiknek a foglalt fax jobban ízlik, és ők hobbi szinten másznak rá mindenkire, aki házas. De ez sokkal inkább szól a versengésről a feleséggel.

A másik fele kénytelen beérni azzal, hogy pótluk lehet, mert jobbat úgyse talál.

Rólatok is sokat elárul, hogy csak a mennyiség érdekel, nem a minőség. Normális férfi szóba se állna ilyenekkel, nem hogy még büszke is legyen rá, hogy megvolt.

Aki válogathat a férfiak közt, az válogat is, és nem kénytelen leállni ilyenekkel.

2018. nov. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!