Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud róla, hogy van szeretőd?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnak elmondanád, vagy úgy vagy vele, hogy nem bízol meg benne se?2018. nov. 22. 16:41
1/18 anonim válasza:
Barátok, kollégák, főnökök, mindig tudták, igaz én is róluk.
2/18 anonim válasza:
Neked most elmondom: tartok valakit az asszony mellett. De ne mondd el senkinek :D
3/18 anonim válasza:
Olyan jól titkolom, hogy még én se tudok róla.
Erre varjá' gombot.
4/18 anonim válasza:
Tesómnmal mindig tudjuk egymásról, ha van vmi ilyesmi. Falazunk is egymásnak.
5/18 anonim válasza:
Ha lenne,azt úgyis sokan sejtenèk a környezetemben,de èn utálok bújkálni...
6/18 anonim válasza:
Többen tudtak róla, így könnyebb volt találkozni is, és többen tudtak falazni is.
7/18 anonim válasza:
4éve nincs, de mikor volt is sejtette a párom. 40f
8/18 anonim válasza:
Szomszédom,egy jóbarátom,meg az illető társa.
9/18 anonim válasza:
A húgom és rajta kívül 2-3 ember, akikkel itt leveleztem.
10/18 anonim válasza:
Anyàm tudja. Mondja is gyakran, hogy ,,ìdes jànyom, beforrasztom a p..àdat!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!