Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsanett0726 kérdése:
Megcsalás után kinek milyen a kapcsolata? Írjon róla
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 16:41
1/14 anonim válasza:
Nem szokás megbocsájtani a megcsalást. Szóval szerintem nem jó a viszonya. Van aki megbocsájtja, van aki nem.
Ha engem megcsalnának, biztos, hogy takarodna az életemből a csaj, plusz gyűlölném.
2/14 anonim válasza:
Azóta új kapcsolatom van és az egész kellemes :)
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok lábtörlő, hogy egy bizalomvesztéssel járó esemény (mint pl. megcsalás vagy bármilyen formájú bántalmazás) után benne maradjak egy kapcsolatban. Nincs az a szerelem vagy kapcsolat, ami megérne ennyi szenvedést. Eddig amikor megcsaltak, lezártam és továbbléptem, semmi értelme agonizálnom és folyamatosan azon kattognom, mit csinál, amikor épp nincs velem, így nem lehet élni.. Vagyis lehet, de minek?
4/14 anonim válasza:
Épeszű embernél megcsalás után nincs kapcsolat.
5/14 anonim válasza:
Megcsalt, kidobtam. Ennyi. Elég rövid a történet. :) Ha megcsalás után még ugyanazzal van kapcsolatod, akkor valami baj van az önbecsüléseddel.
6/14 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi az önbecsülésemmel. Tudom hogy akadna más is. Csak 7ev és 3 közös gyerek. Első kapcsolatom. 27 vagyok. Nem tudom milyen mással élni.
2018. aug. 24. 17:41
7/14 anonim válasza:
Csald meg te is aztán kiderül...
8/14 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Itt már nem csak megcsalásról van szó, hanem konkrétan bántalmazó kapcsolatról.. Legyen már egy kis eszed és ne ragadj bele ebbe a szarba, főleg, ha a gyerekeknek jót akarsz..
9/14 anonim válasza:
Nekem jó. Az új párommal.
Neki? Fogalmam sincs.
10/14 anonim válasza:
Semmilyen. A megcsalás azonnali szakítóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!