Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A bátyám és a barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám és a barátnője kapcsolata egy hajszálon függ, nem tudja mit tegyen. Mit tanácsolhatnék?

Figyelt kérdés

A bátyám egyik nap arról mesélt nekem,hogy a baràtnője facebook oldalán talált egy beszélgetést,amiben egy másik sráccal beszélget,elég szerelmes hangvételben... rákérdezett a csajnál s azt mondta neki,hogy az nem jelent semmit. a átyám hiába mondja neki,hogy ez szarul esik neki... a csaj mindig kitérő válaszokat ad.

ehhez képest a kapcsolatukkal nem volt semmi probléma. sőt pár napja volt a 3. évfordulójuk és bátyám elmondása szerint a barátnője nagyon örült a virágnak,boldog képeket csináltak,pezsgőztek,jó volt a szex... mintha misem történt volna.

de a bátyám nem felejtett s pontosan tudja,hogy miről beszélnek,azt is,hogy találkoznak... teljesen ki van bukva,mert szereti a csajt.

most mit tanácsoljak neki? fogalmam sincs h miért csinálja ezt a barátnője s nem mondja el a pontos érzéseit sem!

nem tanácsolnám neki h hagyja el,mert én sem vagyok biztos a dologban.

2014. júl. 8. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig itt kezd egyértelművé válni, hogy más is van köztük a pasival. Nyilván még őrlődik a csaj, mert csak egy 3 éves kapcsolatot kell ott hagynia egy bizonytalanért. Szóval gondolom kivárja, hogy hogy alakul az újjal, és ha jól, akkor bátyád megszívta. Bár inkább jobban járna, ha mielőbb elhagyná, mert ezzel csak az ő idejét vesztegeti.
2014. júl. 8. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne üsd bele az orrod mások dolgába.
2014. júl. 8. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Bátyjádnak kell lépnie.Ha szereti a csajt,akkor vissza fogja könyörögni magát bátyádhoz...ismerős sztori.
2014. júl. 8. 13:49
 4/5 A kérdező kommentje:

a bátyám és köztem szoros kapcsolat van,mindent megbeszélünk és segítünk is egymásnak. nem hiába akarok neki tanácsot adni,hiszen számít a segítségemre.

a bátyám is tudja,hogy van valami azzal a sráccal... de nem biztos abban,hogy a barátnője el akarja hagyni. hiszen azokon az üzeneteken kívül minden olyan köztük,mint régen.

nem értem a csaj miért akarná elhagyni?!

főleg úgy,hogy meg sem indokolja s azt mondja h az a másik srác nem számít... nem értem,miért csinálja ezt.

2014. júl. 8. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
ha bizonytalan akkor csak a nő tud sajna bizonyosságot adni neki. Ki fog ez derülni hamar.
2014. júl. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!