Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám és a barátnője kapcsolata egy hajszálon függ, nem tudja mit tegyen. Mit tanácsolhatnék?
A bátyám egyik nap arról mesélt nekem,hogy a baràtnője facebook oldalán talált egy beszélgetést,amiben egy másik sráccal beszélget,elég szerelmes hangvételben... rákérdezett a csajnál s azt mondta neki,hogy az nem jelent semmit. a átyám hiába mondja neki,hogy ez szarul esik neki... a csaj mindig kitérő válaszokat ad.
ehhez képest a kapcsolatukkal nem volt semmi probléma. sőt pár napja volt a 3. évfordulójuk és bátyám elmondása szerint a barátnője nagyon örült a virágnak,boldog képeket csináltak,pezsgőztek,jó volt a szex... mintha misem történt volna.
de a bátyám nem felejtett s pontosan tudja,hogy miről beszélnek,azt is,hogy találkoznak... teljesen ki van bukva,mert szereti a csajt.
most mit tanácsoljak neki? fogalmam sincs h miért csinálja ezt a barátnője s nem mondja el a pontos érzéseit sem!
nem tanácsolnám neki h hagyja el,mert én sem vagyok biztos a dologban.
a bátyám és köztem szoros kapcsolat van,mindent megbeszélünk és segítünk is egymásnak. nem hiába akarok neki tanácsot adni,hiszen számít a segítségemre.
a bátyám is tudja,hogy van valami azzal a sráccal... de nem biztos abban,hogy a barátnője el akarja hagyni. hiszen azokon az üzeneteken kívül minden olyan köztük,mint régen.
nem értem a csaj miért akarná elhagyni?!
főleg úgy,hogy meg sem indokolja s azt mondja h az a másik srác nem számít... nem értem,miért csinálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!