Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány kapcsolata volt és összehasonlitva mennyire szerette a partnereit a többihez képest? Valamint
2 volt eddig, az elsőt jobban szerettem:)
18/L
3 volt eddig...Legelső átvágott. Szerintem szerettem...Összejött a legjobb barátnőmmel. Megutáltam, de miután megint keresett, azt hittem megint szeretem.Vagy nem tudom mit hittem. Aztán jött a következő fiúm...Hú halálosan szerettem! El is felejtettem vele az elsőt, de szemét kezdett lenni velem. Tehát Ő volt a második. Aztán szakítottunk és a harmadik csak figyelemelterelés volt.Nem szerettem.Mindig a Nagy Ő-mre gondoltam, ha vele voltam(vagyis a másodikra). Viszont a második időközben nagyon megváltozott, rendes fiú lett. Megbocsájtottam. Júliusban lesz 10 hónapja, hogy hivatalosan is járunk.Imádom, minden tette ellenére. Vele minden jó. Soha nem akarom elveszíteni.
Az igazi szerelmed az, akihez a többit hasonlítod! :)
Volt egy pár kapcsolatom.A legelső 3 évig tartott,ezen nagyon nehezen tudtam magam túltenni.A többi már ennél rövidebb kapcsolat volt.Úgy érzem már senkit nem tudnék szeretni.
22/N
1-es vagyok
igen most is tart a második, nagyon szeretem a mostani barátom, de az első barátom volt az első igazi szerelmem, és más érzés volt mint most amit érzek, persze nagyon fontos nekem a jelenlegi párom is, és szeretem, csak ez már más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!