Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már szerető, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szerető, van szeretőd? Hogyan él (t) ed meg?

Figyelt kérdés

Ha volt már (vagy épp jelenleg is vagy) szeretője valakinek, esetleg neked van (vagy volt) szeretőd, hogyan élted meg? Milyen érzés? Mi okból alakult így? Tervezted?

Egy barátnőmnek lett szeretője és én teljesen ledöbbentem. Tőle is kérdezgettem, de igazából válaszokat nem tudott adni...

A másik fél minden este a párja mellé bújik az ágyba, aki mit sem sejt...?

Akinek van tapasztalata (és persze kedve..) írna róla?

2018. nov. 3. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Gyermeki lelked lehet még :)
2018. nov. 3. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Nincs kedvem írni róla. Szerintem undorító dolog oda-vissza, mindegy melyik fél vagy, mindig sérül valaki, és önámtás, hogy boldog és teljes életet élhetsz így.

A gyerekekről nem is beszélve.

2018. nov. 3. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
99%-ban nem Happy End-el végződik.
2018. nov. 3. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Van szeretom, nem terveztem egyejesnek indult, elvezem es mar tobb mint 1 eve tart. Azert alakult igy mert a hazassagombol eltunt a szex. Milyen erzes? Pezsges, adrenalin, stresszoldo....mas vilag es azt hiszem ezen van a legnagyobb hangsuly.

Kizokkent a mindennapokbol, konkretan a hazassagi problemakbol (nem hatalmasak, kis dolgok) amikor a szeretommel vagyok olyan mintha valami mini nyaralason lennek, mintha vilagot csereltem volna, konkretan mintha nem is en lennek.

Amikor hazaerek tele vagyok pozitiv energiakkal ami atvisz a heten plusz ebbol (is) tudok masokat boldogga tenni es segit magamat is balanszban tartani. A szex a legritkabban szol a a szexrol.

Idealista vagyok es az elethelyzeteket nem fekete feherben latom hanem arnyalatokban. Mindig a teljeset nezem nem a reszleteket, az eletet nem egyenes utkent latom hanem tele utelagazasokkal az meg h erre a tarsadalom, idegenek mit mondanak az konkretan a legkevesbe sem erdekel. Hozzateszem, engem sem zavar vagy erdekel h masok hogy elnek leven van sajat eletem, de idom sem kedvem itelkezni-elkepesztoen kisstilu dolognak tartom.

Elvezem a lehetosegeimet es mivel vannak extrem sportjaim fogalmam sincs h meddig elek, de amig elem azt kielvezem. A paromnak minderrol fogalma sincs, nekem pedig lelkifurdalasom nincs.

2018. nov. 3. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Nincs, nem volt és nem is lesz.
2018. nov. 3. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Van de semmi kedvem írni róla.

Nem szeretem, mikor valaki nem a saját problémája miatt ír ki kérdést. Vagy valld be, hogy te vagy benne, nem kell az ilyen barátnőm, stb duma, vagy ne foglalkozz mással.

2018. nov. 3. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Gáz az egész nem kéne. Max ha mindketten függetlenek lennénk az is csak nagyon rövid ideig!
2018. nov. 3. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
35%

Persze a "barátnőm"...

Itt lehetsz őszinte. Nekem van, több is. Jól esik, hogy végre nem csak az asszony vesz h..re, hanem törleszthetek is.

2018. nov. 4. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!