Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan hogy valaki csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki csalja a párját, de mégis szereti és nem tudna elképzelni nélküle az életét?

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Van egy rossz hírem azoknak, akik azt hiszik ilyen tényleg van: sosem éreztek még igazán mély szeretetet. Sajnálom az ilyen embereket, mert ha valóban szereti a férfi (vagy nő) a párját, ha valóban empatikus és beleérző tud lenni akkor sosem tudja megcsalni a másikat, mert azonnal átérzi, mekkora fájdalom lenne ez a másik félnek.

Szóval uraim vagy hölgyeim, akik szerint ez létezik azok legyenek annyira korrektek és szakítsanak a párjukkal, mert nem szeretik annyira, hogy ne okozzanak neki ilyen mély sebet.

2018. nov. 25. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Pap vagy, vagy eunuk?

Vagy egy nő, aki fél a konkurrenciától?

2018. nov. 26. 20:09
 13/16 anonim válasza:

Van. Voltam ilyen kapcsolatban, működött. Én voltam a "második", számomra ez így volt tökéletes mivel nem akartam belebonyolódni egy teljes értékű párkapcsolatba. Ő tisztelte, szerette a feleségét, mindig szeretettel beszélt róla, számomra ez tette elfogadhatóvá a kapcsolatunkat. Egyszerűen másak voltak a mennyiségbeli igényeik szex terén de ez nem jelentette azt, hogy nem szeretnék egymást.

Érdekes módon fordított helyzetet nem tudnék elképzelni. Én nem tudnék párhuzamos kapcsolatot futtatni.

2018. nov. 27. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Jelen. Mindenki csodájára jár a házasságunknak. És jók is vagyunk együtt. Ennek ellenére van szerető. Izgalmas. De csak ennyi.
2018. nov. 27. 18:00
 15/16 anonim válasza:
Van!
2018. nov. 29. 09:55
 16/16 Kor Man ***** válasza:

Azoknak akik szerint ilyen nincs...

Ha szeretsz valakit, de az ilyen olyan okok miatt az a valaki, aki ugyan viszont szeret, de nem tudja/akarja megadni amire te vágysz. De mégsem tudsz nélküle élni?

Én kb 13 éve nem szexeltem jót, és 3~6 havonta van egyáltalán valamilyen. Mint férfi megőrülök, de nem akarom ott hagyni. Tehát jogosan gondolkodom, hogy mielőtt meggajdulok vagy agyonverek valakit, keresek valakit aki "kisegít"

Ettől rossz ember vagyok? Vagy csak meg szeretném menteni az családomat egy esetleges dührohamomtól, amit a tesztoszteron túltengésem okozna. Mert sajnos az alternatív módok soha nem annyira kielégítőek.

Esetleg hagyjam el? Én sem bírnám nélküle és azt állítja ő sem nélkülem.

2018. dec. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!