Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés

a barátom megcsalt, de szeretnék megbocsátani neki, ő sem szeretne szakítani.

hogyan tegyem túl magam ezen?

a barátom szerint a kulcs nálam van, nekem kell ezt elfelejteni ahhoz, hogy együtt tudjunk maradni.

2018. nov. 19. 20:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Okés, tehát állítása szerint szex nem volt és nem is szerelemes belé....ööö....akkor mégis miről szólt az a viszony? Ráadásul egy éven át....?
2018. nov. 20. 18:50
 32/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem azért van veled mert tőled megkapja azt is amit a másiktól nem, és biztosan ismeri annyira a másikat, hogy tudja, nem is kapja meg.
2018. nov. 20. 18:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Fú ba*us de ostoba vagy... Biztos 30 éves vagy? Ennyire hülye nem lehetsz!
2018. nov. 20. 21:38
 34/37 anonim ***** válasza:
Átver és manipulál téged, kihasználja, hogy szereted. Egy alkalmat neveznék csak botlásnak max, a hónapokon át tartó viszony viszont minden, csak nem egy botlás. Kényelmesebb visszamenni a megszokottna, de a következővel meg majd tényleg lelép. Hónapokig hazudott a szemedbe és félrejárt, lelkiismeretfurdalása se nagyon van, nagy kegyesen felajánlja, hogy nálad a kulcs... Biztosan nem szülnék egy ilyen embernek. :( Rúgnám ki páros lábbal. Ne legyél a szamár, ha nincs ló..! Ez az ember nem tisztel és nem is fog.
2018. nov. 21. 19:53
 35/37 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék neki. Am ha nem feküdtek leattol az is megcsalásnak minősűlérzelmileg csalt meg. A másik meg hogy ha nem lett volna vallásos a leányzó akkor tutira lefektette volna. Szóval ezért sem értem hogy ezekután mit szeretsz benne hogy tudsz neki megbocsájtani hogy tudsz bízni benne. Eleve ha nincs meg a bizalom akkor megette a fene szerethetsz bárkit is de ha nem bízol benne akkor hogy a fenébe szeretnél egy ilyen embernek gyereket szülni. Jahh a terhesség szted ha várandós leszel nem fog megcsalni!? DE te tudod mit teszel de én egy ilyen embernek nem szülnék még gyereket sem sőt dobnám mehet amerre lát.
2018. nov. 21. 23:07
 36/37 anonim ***** válasza:
Sztem meg benne a a kulcs neki kellene tepernie utánad éslesni a kívánságaidat. Neharagudj de hogy hiheted el amiket ez a manipulatív személy mond neked!? Nekedmégismiben kellene változtatnod azt hogymegbocsáss neki hisz ez nevetséges indok. Neki kellene változnia elsősorbaés hafull őszinte téleg mindent megtesz hogy boldog legyél akkor elgondolkozhatsz hogymegbocsájtol e neki. Ez igymegynemneked kell elsősorban változtatnod hanem neki és utána eldöntheted hogy adsz neki még egy esélyt és megbocsájtasszneki vagy nem. Mondjuk én A helyedben megszivatnám ezt érdemli.
2018. nov. 21. 23:13
 37/37 anonim ***** válasza:

"Beléje"

:D I will shut the internet down and say good bye forever!

Ez kellett nekem mára. Beléje. :DD Nem bírom basszus.

2018. nov. 25. 02:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!