Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés

a barátom megcsalt, de szeretnék megbocsátani neki, ő sem szeretne szakítani.

hogyan tegyem túl magam ezen?

a barátom szerint a kulcs nálam van, nekem kell ezt elfelejteni ahhoz, hogy együtt tudjunk maradni.

2018. nov. 19. 20:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Egyszeri volt ,vagy viszony? ő mindta el,vagy lebukott? Mert nem mindegy.Az oké,hogy megbocsátanád,de a fekete leves utánna jön a bizalmatlanság miatt
2018. nov. 19. 21:01
 2/37 anonim ***** válasza:
93%

"a barátom szerint a kulcs nálam van"

A kis genyó, de nagy lelkű. A felelősséget áthárítja rád. Semmi megbánás nincs benne. És még érzelmileg is manipulál téged.

Ha most megbocsátasz neki, a tettének nincs következménye, így máskor is simán megcsalhat téged, mert úgyis megbocsátasz neki.

Ha a kapcsolat jól működött volna, akkor nem lett volna megcsalás. Ez a kapcsolat halott. A srác meg egy gerinctelen f..reg.

2018. nov. 19. 21:10
 3/37 A kérdező kommentje:

hónapokon át tartott, majdnem egy év, nem ő mondta el, haveri kör szólt.

ami viszont jó, hogy nem volt szeretkezés részükről, mert egy nagyon vallásos lány volt és a párom ráadásul azt mondta neki, hogy szakítófélben vagyunk.

közben itthon velem a baba témáról beszélt, hogy akar tőlem gyereket.

2018. nov. 19. 21:11
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez elég meredek, hogy 1 éven keresztül a másik lánynál kereste azt, ami veled nincs meg és közben még a baba témát is felhozza.

(Az, hogy a lány vallásos, nem jelenti azt, hogy nem történtek dolgok.. max nem tudsz róla)

Az biztos, hogy elveszíteni nem akar, meg a babával is inkább magához szeretne láncolni.. de komolyan, önbecsülésed azért van? Ráadásul még meg is akarsz bocsájtani neki?

Gondolod, hogy nincs nála jobb, ezért kell ő?

2018. nov. 19. 21:14
 5/37 A kérdező kommentje:

figyelj, nagyon szeretem, de télleg.

és már 5 éve vagyunk együtt.

és azt mondta, hogy nem volt semmi ez neki, csak egy botlás és szerelmes belém.

ugyanúgy volt szex, szeretgetés minden ezalatt, én ezért döbbentem meg, mert nem vettem észre, hogy valami baj lehetne.

én nem tudnék nélküle élni, a mai napig szerelmes vagyok beléje.

2018. nov. 19. 21:25
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, bocsáss meg neki. De fél év múlva ne gyere ide sírni, hogy már megint megcsalt a szerelmed.

Tudod kislány, aki egyszer megtette, az meg fogja tenni még egyszer és még egyszer, mert semmi következménye nincs annak, amit tett. Így feljogosítod arra, hogy nyugodtan, máskor is tegye meg, hisz úgyis megbocsátasz neki.

Anyukáddal azért erről beszélgess már el, kíváncsi lennék az ő véleményére, hogy vajon ő is azt tanácsolja-e, hogy nyugodtan, bocsáss meg neki.

2018. nov. 19. 21:28
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne eszed, sehogy. Te is tudod,hogy ujra megteszi, csak akkor már magadra vess.
2018. nov. 19. 21:30
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt megbocsátod,zsinórba csalni fog
2018. nov. 19. 21:32
 9/37 A kérdező kommentje:
szerintem egy gyerek jó lehet, felelősséget tanul, nem megy bele ilyen hülyeségekbe.
2018. nov. 19. 21:32
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Na, egy újabb elcseszett gyerek születéséről olvashattunk.

Gratulálok kérdező. Megérdemlitek egymást. Két h..lye egy rakáson.

De gondolom anyukád is ugyanilyen butuska, mint te, különben honnan tanulhattad volna ezt a fajta naiv értetlen h..lye viselkedést?

2018. nov. 19. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!