Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés

a barátom megcsalt, de szeretnék megbocsátani neki, ő sem szeretne szakítani.

hogyan tegyem túl magam ezen?

a barátom szerint a kulcs nálam van, nekem kell ezt elfelejteni ahhoz, hogy együtt tudjunk maradni.

2018. nov. 19. 20:58
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

hi-hi, 30 múltam, nem vagyok én kislány.

ne hidd, hogy semmi következménye nem lesz rá nézve, tepernie kell rendesen.

de szeretem.

de hülye teljesen nem vagyok, bizonyítania kell, hogy tényleg hűséges.

2018. nov. 19. 21:35
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tisztázzuk lépésről lépésre:

"figyelj, nagyon szeretem, de télleg." - Te szereted őt, viszont ő mással próbálkozott 1 éven át, miközben te veled volt.

"és már 5 éve vagyunk együtt." - Ez túl sok mindent nem jelent, nálad jelentheti azt, hogy nem akarod elengedni, de nála úgy tűnik, hogy annyira nem számít, mert tudja, hogy úgysem fogsz szakítani.. ez, hogy a kulcs nálad van, meg neked kell elfelejtened a lehető legrosszabb duma. Gyakorlatilag "megengedteti" veled, az ilyen kirrucanását (kiruccanásait).

és azt mondta, hogy nem volt semmi ez neki, csak egy botlás és szerelmes belém. - Ha nem lett volna semmi ez számára, akkor 1 éven keresztül nem a másik lánnyal foglalkozott volna.

ugyanúgy volt szex, szeretgetés minden ezalatt, én ezért döbbentem meg, mert nem vettem észre, hogy valami baj lehetne. - Ez miben gátolja meg a megcsaló félt? Szerinted az ember képtelen szexelni a meglévő párjával, miközben mást is fűz? Hidd el, nem olyan lelkizős a barátod, ez kiderült abból, amit mondott neked a kapcsolatotokkal kapcsolatban.

én nem tudnék nélküle élni, a mai napig szerelmes vagyok beléje. - Igen, ez az ő szerencséje, hisz tudja, hogy meg fogsz bocsájtani neki, ő meg ha akarja, tudja folytatni amit elkezdett (nem veled).

2018. nov. 19. 21:36
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
A kulcs nálad van?Egy gerinctelen féreg az illető ne is haragudj.Ha meg is bánta szìvből a dolgot foggal körömmel kéne küzdenie a megbocsátásért nem ilyen hülyeségeket összehordania.
2018. nov. 19. 21:39
 14/37 A kérdező kommentje:
a "kulcs nálam van" mondatot én úgy értelmeztem, hogy az irányítás nálam van, rajtam áll vagy bukik a kapcsolatunk jövője, és ő részéről szeret és velem akar maradni.
2018. nov. 19. 21:42
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
Te már mindent eldöntöttél és mindent tudsz.Akkor minek kérdezgetsz itt? Jöttél dicsekedni hogy kulcs van a kezedben?
2018. nov. 19. 22:01
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi értelme van a kérdésnek. Olyan mintha bejelentetted volna hogy a pasid egy évig csalt de te megbocsátod neki és szülsz neki egy gyereket is (hálából).

Kb egy év múlva látjuk a következő kérdésed: "A pasim folyamatosan csal, nem tudom ott hagyni mert kisbabánk van és az ő pénzéből élünk. Mit tegyek?"

2018. nov. 20. 00:46
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen annál több eszed lehetne, hogy elhidd, hogy egy gyermek megváltoztatná, mert felelősséggel jár. Egy évig csal, de te botlásnak nevezed, egy éves botlás nem létezik😁 vagy ezt hogy kell elképzelni?😁 egy éjszakás botlás lehet, bár én azt sem tolerálnám. De ami egy évig tart, az már viszony. Ott már vannak érzelmek, tudatos megcsalás, tudatosan készül a randira, tudatosan eltervezi neked közben mit hazudjon, szemrebbenés nélkül szemedbe hazudik. Ez botlás szerinted??

Az meg szemétség, ráadásul, rád terheli a felelősséget azzal, hogy a te kezedben a kulcs. Te meg még büszke is vagy erre.

El ne hidd, hogy egy év alatt nem volt szex közöttük, mert vallásos...a vallásos emberek a legálszentebbek.

Rettentő @stoba vagy, ha ezeket mind elhiszed.

2018. nov. 20. 03:40
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba....
2018. nov. 20. 03:58
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak leégeted a női nemet. Hogy lehet valaki ennyire buta?
2018. nov. 20. 06:26
 20/37 anonim ***** válasza:
31%

Azok a nők nem ostobák akik 30-40 évesen elhiszik a házas pasnak, hogy "hamarosan válni fog" és várnak csak várnak...Mindenki ott rontja el az életét ahol tudja! Nem kell leostobázni valakit. Annélkül is véleményt lehet formálni. Kíváncsi lennék a válaszolók közül hányan vannak akik nem hibáztak életükben! Mindenki a maga kárán fog tanulni.

Kérdező dobd ki a pasit és ne szülj neki gyereket!

2018. nov. 20. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!