Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ekkora bün hogy vannak igenyeim amit otthon nem kapok meg es ezt egy 10 evvel fiatalabb amolyan alfa him karjaiban talaltam meg?
Ergo neki nem ez kell, ami most van.
Helyedbe keresnék munkát és elhagynám a férjedet, mert ez vele szemben nem fair. Egyébként ti miért nem költöztök ki Németországba?
Csodálatos világ. A férjedtől függsz, annyi nincs benned, hogy a talpadra állj és függetlenedj, tehát a pénze kell, de közben meg szarrá alázod azzal, hogy félrekefélsz mással. Igazi csodálatos mintapéldánya vagy a jó feleségeknek...
Hát én úgy vágnálak ki, mint cicát kakálni! Gerinctelen...
Ad 1 nem tudok kikoltozni mert kamionos. A lanyaim mar kirepultek es egyedul voltam eveken keresztul. Sokszor mondtam neki hogy szedje ossze magat de inkabb a penzt hajtja. Petsze reszben megertem sok kiadasunk van. Most tenyleg prudnek kell lenni? Vagjam fel az ereimet mert szuksegem van ra hogy valaki "megrakjon rendesen" legalabb egy heten egyszer? Szerintem erre minden egeszseges embernek szuksege van. Azt hogy a srac felesege meg egy fapi... ki tehet? Én?
Szerintem alszentek vagytok.
Ez a nyitott hazassag nalunk nem mukodne a ferjem sohase menne bele. Az erkolcs mintakepe
Majd ezt magyarázd el a férjednek, amikor kivág. Egyszer minden kiderül.
De ennyi idősen észre vehetnéd magad, hogy a bikád szakítani akar, csak most sincs benne őszinteség.
" Sokszor gondolkoztam rajta hogy elhagyom de mivel mindig is haztartasbelikent eltem mellette ezt nem tudom megtenni. Az utcara megsem mehetek."
mondjuk dolgozz, mint minden normalis ember? jo lehet eltartva lenni, kefelgetni jobbra-balra, mikor egy 15 eves szintjen vagy, na de meg 50 evesen is? azt mondod kinezetedbol letagadszhatsz egy tizest, agyadbol pedig szerintem siman 40 evet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!