Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszú ideje nincs otthon szex a nő miatt de a válás nem jöhet szóba akkor .. jobb az ha néha prosti vagy . Érdemes szeretőt keresni?
Nincs olyan, hogy válás nem jöhet szóba, max. te nem akarod, hogy szóba jöjjön.Nem szeretnéd a kényelmed elveszíteni mi?Ugye a prosti meg a szerető nem mossa ki a sza.ros gatyádat....
Egyébként a félrekefélés majd megoldja a problémát ugye otthon?Gratula neked is.Egy újabb jellem gyenge tag..
Gratulálok, egy újabb gerincbajnok erénycsősz. Kívánom, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe! De ha majd benne leszel, emlékezz vissza erre, amit írtál! :D
Ja, és nem szarosak a gatyáim, valamint magam mosom őket.
6-os, én a kérdezőnek válaszoltam, na de gondolhattam volna, hogy máshol is betalálhatok. :D Ezt ugye nem is annyira nehéz....sajnos.
Én nem fogok belekerülni, mivel pont örülök, hogy kikerültem egy ilyen félreba..szós lénnyel való kapcsolatból régebben.Azóta nem kap lehetőséget senki sem, hogy átkúrjon.Én magam ettől jóval erősebb vagyok, mint kényelemből benne maradjak egy olyan kapcsolatban, amiben lényegi dolgok nem stimmelnek.Ezt meghagyom a hozzád hasonlóaknak.
Léteznek más szempontok is, mint hogy az ember simogathassa a saját gerincét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!