Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha hosszú ideje nincs otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszú ideje nincs otthon szex a nő miatt de a válás nem jöhet szóba akkor .. jobb az ha néha prosti vagy . Érdemes szeretőt keresni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 07:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
68%

Melyik válasz férfigyűlölő szerinted?

2018. szept. 25. 12:00
 32/44 anonim ***** válasza:
26%
Mert ha arról lenne szó, hogy egy nőnek miért nincs más lehetősége szexhez, intimitáshoz jutni, mint hogy félrejár az agresszív, zsaroló, fenyegetőző férje mellől, akkor természetesen estig lehetne sorolni az érveket. Hiszen az élet nőként annyival bonyolultabb... Férfiként meg olyan egyszerű. Válj el, dobd a kukába a gyerekeidet, a vagyont, amiért egy életen át güriztél, a békés, nyugodt életedet... Hiszen férfi vagy... De ha nő vagy, gyenge, ártatlan és esendő, akkor annyira más minden... Annyira bonyolult... Ugye??
2018. szept. 25. 12:06
 33/44 anonim ***** válasza:
82%

Ezt csak te írtad :)

Mindenesetre a 25-ös és 31-es válaszban írt kérdéseimre ég mindig kíváncsian várom a válaszod. :)

2018. szept. 25. 12:10
 34/44 anonim ***** válasza:
22%
Tudjátok ti azt nagyon jól, hogy lehet egy férfit, gyerekeitek apját tönkretenni, lejáratni, mindenéből kiforgatni, depresszióba, öngyilkosságba kergetni. Úgy értetek hozzá, mintha iskolában tanultátok volna.
2018. szept. 25. 12:19
 35/44 anonim ***** válasza:
56%
67%-os, én a gyenge jellemű nőket sem pártolom.Ugyanígy megvetem a gyenge kifogásaikat, és Velük szemben sem rejtem véka alá a véleményem a tetteikről, ha kérdés van.Utálnak is érte itt is, meg neten kívül is.Csak éppen nem érdekel.
2018. szept. 25. 12:20
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

Adja Isten, hogy soha ne kerüljön ilyen próba alá a jellemed!

2018. szept. 25. 12:24
 37/44 anonim ***** válasza:
76%

Ne aggódj a jellemem miatt.😃 Már volt döntés elé állítva.A legtisztább, legegyszerűbb módszert választottam.Elváltam.11 év múltán sem bánom.

A tetteimről, jellememről viszont én döntök, nem az Isten.

2018. szept. 25. 12:38
 38/44 anonim ***** válasza:
96%

Ha tudnánk mindazt, amit leírtál, akkor már rég föld alatt lenne az az agresszív féreg, akit említettem. Sajnos tanácstalanok vagyunk. Adj tippeket :)

Ja, nem tudsz, csak random fröcsögni. Ok.

2018. szept. 25. 12:39
 39/44 anonim ***** válasza:
3%

Az elég indok, kedves erénycsőszök, hogy akkor nem lesz fűtés és menhelyre kell adni a kutyát? Ha már gyerekre nem vagytok tekintettel?

Nem léptem félre egyelőre, inkább szenvedek magamban, mert ha nincs fűtés, gyerek se lesz. De gondolom, ez se elég indok nektek. Más normális ember az én helyemben már rég dugatná magát mással.

2018. szept. 25. 13:04
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Te miről beszélsz? :D

2018. szept. 25. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!