Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszú ideje nincs otthon szex a nő miatt de a válás nem jöhet szóba akkor .. jobb az ha néha prosti vagy . Érdemes szeretőt keresni?
Melyik válasz férfigyűlölő szerinted?
Ezt csak te írtad :)
Mindenesetre a 25-ös és 31-es válaszban írt kérdéseimre ég mindig kíváncsian várom a válaszod. :)
Adja Isten, hogy soha ne kerüljön ilyen próba alá a jellemed!
Ne aggódj a jellemem miatt.😃 Már volt döntés elé állítva.A legtisztább, legegyszerűbb módszert választottam.Elváltam.11 év múltán sem bánom.
A tetteimről, jellememről viszont én döntök, nem az Isten.
Ha tudnánk mindazt, amit leírtál, akkor már rég föld alatt lenne az az agresszív féreg, akit említettem. Sajnos tanácstalanok vagyunk. Adj tippeket :)
Ja, nem tudsz, csak random fröcsögni. Ok.
Az elég indok, kedves erénycsőszök, hogy akkor nem lesz fűtés és menhelyre kell adni a kutyát? Ha már gyerekre nem vagytok tekintettel?
Nem léptem félre egyelőre, inkább szenvedek magamban, mert ha nincs fűtés, gyerek se lesz. De gondolom, ez se elég indok nektek. Más normális ember az én helyemben már rég dugatná magát mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!