Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tonkre tehet egy hosszu parkapcsolatot az, hogy soha nem megyunk sehova, mindig otthon toltjuk a szabadidonket?
ez a felektől függ, meg otthon is lehet jó programokat csinálni, de egy idő után már lehet unalmas :)
24F
Attól függ!
Ha két otthonülő találkozik, akkor nagyon jól ellesznek egymással halálukig.
De ha az egyikük igényli a programokat, a másikat meg taszítja, akkor nagy jövője nincs a kapcsolatnak.
4 évet pazaroltam el az életemből ilyen ember mellet! Az elején a rózsaszín köd, mentünk ide-oda randizgatni. Összeköltöztünk és onnantól semmi...csak a munka meg a háztartás. Bele szoktam sajnos ebbe a helyzetbe, mert a barátaim elfordultak tőlem a srác miatt...senkivel nem jött ki.Aztán munkahely váltás miatt bekerült egy bulizós társaságba és akkor döbbent rá, hogy én már nem kellek...inkább a csajok, meg a bulizás.
Azóta nekem is kinyílt a világ. De többet soha ilyen kapcsolatba nem mennék bele..
Simán, persze ha otthon csináltok közös programokat pl társasa, edzés, borozás, stb akkor az jó, de azért szerintem egy kapcsolatban kell egy kis kimozdulás ami nem otthon, hanem kicsit más. A környezetváltozás kell, hosszútávon unalmas csak otthon ülni és ugyanazt csinálni.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, nem mentünk sehová, a "randi" a filmezés vagy a vacsora volt... Nem lett túl tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!