Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, apukák, ti mivel töltitek a családozós napokat?
Minden nap családozós nap... van amelyik csak pár óra, van ami nem
Nem unom magam, a gyerekeimmel vagyok, meg az anyjukkal - mi a kérdés?
nő vagyok, de érdekelnének az apák válaszai, mert én is ezt az elkedvetlenedő, unatkozó tendenciát látom és emiatt mostanság szomorúsággal tölt el anna ka gondolata, hogy egyszer gyereket vállaljak a párommal. minek, ha úgyis befásultság lesz a vége részéről, én meg maradjak a nyakán koloncként a gyerekünkkel, amikor ő szabad akar lenni..? írjatok véleményeket, érdekelne.
24n
hetes vagyok.
nincs kedvetlen tendencia minden mas lesz. mas a nyaralas regen jokat nyaraltunk most a jatszotereket ismerem meg, a nap 90 szazaleka a gyerekrol szol. de mindenki mashogy eli meg, nekem fura mert regen 1 boronddel 1-2 honapig elvoltam kulfoldon most meg evek ota itthon ulok es a netes krpeket nezem. sokan otthon akarnak ulni gyerekezni ruhat mosni meg ferfiak is tehat nem kapsz egyertelmu valaszt.
#8 Ez nagyon nagyban múlik rajtad is.
Ha társadként bánsz vele, nem fog "befordulni", de ha csicskáztatod, pénzkiadó automatának használod, állandóan megalázod, elárulod, átnézel rajta, lenézed, akkor csak magadra vess, ha "befásul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!