Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férjek, apukák, ti mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, apukák, ti mivel töltitek a családozós napokat?

Figyelt kérdés
Hogy telik el egy nap amikor egy egész nap otthon vagytok a családdal? Nem unjátok magatokat? Mikkel foglalkoztok?

2016. dec. 26. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Egész nap itthon van mindenki, akkor a párom, már délelőtt leküld a barátnőmhöz, ne legyek láb alatt. Kávé, ebéd hasonló van akkor szól.
2016. dec. 26. 17:43
 2/19 omba ***** válasza:
88%

Minden nap családozós nap... van amelyik csak pár óra, van ami nem

Nem unom magam, a gyerekeimmel vagyok, meg az anyjukkal - mi a kérdés?

2016. dec. 27. 00:05
 3/19 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy mit takar az, hogy "a gyerekeiddel vagy", "az anyjukkal vagy". Mit csináltok? Jatszotok? Beszélgettek?
2016. dec. 27. 12:35
 4/19 omba ***** válasza:
95%
Játszunk, beszélgetünk, takarítunk, főzünk, úgy kérdezed, mintha az apa egy UFO lenne, amelyik kényszerleszállást hajt végre a családjában.
2016. dec. 27. 19:31
 5/19 anonim ***** válasza:
29%
Várom, hogy mehessek dolgozni...
2016. dec. 28. 01:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Omba: ez az ufós kényszerleszállás találó hasonlat... :$ Pont így érzem magam.
2016. dec. 28. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
a családozás napokon ?? félrevonulok a dolgozó szobába, dolgozni, közben néha ordítást hallok mert elállítódott a tévé megyek megcsinálom, letört a sütő ajtaja keresek a neten uj sütőajtót, széthullott a tablet, de már készültem pót tablettel már konfigurálom is, közben füvet nyírok, csinálok mindent ezerrel, hogy vasárnap este 6 és 7 között kimondhassam hogy most leülök és NEM ÉRDEKEL semmi :) Különben folyamatos a pörgés.
2016. dec. 28. 10:00
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

nő vagyok, de érdekelnének az apák válaszai, mert én is ezt az elkedvetlenedő, unatkozó tendenciát látom és emiatt mostanság szomorúsággal tölt el anna ka gondolata, hogy egyszer gyereket vállaljak a párommal. minek, ha úgyis befásultság lesz a vége részéről, én meg maradjak a nyakán koloncként a gyerekünkkel, amikor ő szabad akar lenni..? írjatok véleményeket, érdekelne.

24n

2016. dec. 29. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:

hetes vagyok.

nincs kedvetlen tendencia minden mas lesz. mas a nyaralas regen jokat nyaraltunk most a jatszotereket ismerem meg, a nap 90 szazaleka a gyerekrol szol. de mindenki mashogy eli meg, nekem fura mert regen 1 boronddel 1-2 honapig elvoltam kulfoldon most meg evek ota itthon ulok es a netes krpeket nezem. sokan otthon akarnak ulni gyerekezni ruhat mosni meg ferfiak is tehat nem kapsz egyertelmu valaszt.

2016. dec. 29. 11:50
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

#8 Ez nagyon nagyban múlik rajtad is.

Ha társadként bánsz vele, nem fog "befordulni", de ha csicskáztatod, pénzkiadó automatának használod, állandóan megalázod, elárulod, átnézel rajta, lenézed, akkor csak magadra vess, ha "befásul".

2016. dec. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!