Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férjek, apukák, ti mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, apukák, ti mivel töltitek a családozós napokat?

Figyelt kérdés
Hogy telik el egy nap amikor egy egész nap otthon vagytok a családdal? Nem unjátok magatokat? Mikkel foglalkoztok?

2016. dec. 26. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem felfoghatatlan, hogy valakinek a gyereke terhet, veszteséget, élete megkeserítőjét jelenti.
2016. dec. 30. 08:13
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 Ilyent senki sem írt! Ezt csak te képzelted bele.
2016. dec. 30. 13:45
 13/19 A kérdező kommentje:
#11 azt hiszem nem a gyerek, hanem az unalmas párkapcsolat és a családi semmittevés az, amitől a pasik befordulnak.
2016. dec. 30. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:
#12, a #8 elégé ilyet írt a #7 is meg a kérdező is, aki kényszerlészált UFO-ként érzi magát
2016. dec. 30. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:

7es vagyok

szóval nem arról van szó hogy rossz, vagy baj vagy valami.. megváltozik az élet gyökeresen, egy telejsen más világ, itthon folyamatos a pörgés, nem az hogy nincs tennivaló hanem hogy folyamatosan van. az ami volt az nincs, gyakorlatilag van a régi életből ami hiányzik. Ahogy írtam, nem mindenkinek, van akinek nem.

Próbálom magyarázni máshogy.

Egy ismerősömmel beszéltem erről, ő is felháborodott ezerrel ezen a dolgon hogy így gondolom.

Namost, ha megyünk hozzájuk, ő elvan a feleségét pattogtatja, felesége nem sok kedvvel de ugrál mindenkinek gyerekezik etc.. Miközben én is ott vagyok vendégségben náluk, és a többi ismerősöm megjegyezte hogy én foglalkozom a legtöbbet a gyerekeimmel, ő meg elvan azt asszony ugrálhat.

Nos, így igen, megoldható hogy ellegyek a dolgaimal, barákácsoljak, számítógépezzek mint régen, max a nyaralások változnak meg, de én úgy gondolom, hogy a gyerekeknek jobb ha van apjuk aki foglalkozik velü. így fel kell adni pár dolgot azért, hogy ezt megtehessem.

Remélem így már érthető a dolog számodra is.

2016. dec. 30. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A szex nagyon kevés lett és sportolni is ritkán tudok elmenni. Plusz túlórázni sem az Oviba rohanások miatt. Egyébként meg sok játék a gyerekkel. Kicsit rutin lett minden de csak jobb lesz ha nagyobb lesz.39f
2017. jan. 8. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:
8%

8.

nem a feleség meg a gyerek a kolonc.

hanem az állandóan piszkálódó,elégedetlenkedő,a férjét alapjaiban megváltoztatni vágyó viselkedése miatt lesz terhes az egészben a feleség személye és ezért vonul a férfi inkább félre.

legalábbis elég sok helyen ezt látom.

2017. nov. 7. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Tok fura azt latni, hogy sok ferfi gyakorlatilag kivulallo a sajat csaladjaban.

Kulfoldon ez nem igy van.

Valahogy itt Magyarorszagon cseszõdõtt el a dolog, mert azt tanultuk a szuleinktol, hogy az ada dolga hogy 3 munkahelyen dolgozzon, es ha 12 par munka utan hazaesik, vagy hetvege van, a csalad dolga, hogy hagyja apat pihenni.

2017. nov. 8. 06:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem idáig csak exem kislánya volt a "gyerekem"de nagyrészt élveztem a vele töltött időt!Külön éltünk, csak udvarolni jártam exemékhez illetve nyáron 2hetet "nyaraltak"nálam. Kapcsolatunk 50%ban arról szólt, hogy a gyereket úgy kössük le , hogy élvezze is. Játszótéren mind a kettőnk 1-1szeme a gyereken a másik a másikon. Közös állatkertezés strandolás , vízibiciklizés az üdülő övezetben, egy 4éves kisvárosi gyereknek 10-15km buszozás is kaland és egy auchan vagy tesco hipermarket is a csodák birodalma .Kisvonat illetve rendes vonat ami lekötötte. Szóval gyerek centrikus volt a kapcsolatunk egyszer el akartunk menni hétvégén napközben exemmel kettesben valahová akkor nagy hiszti volt , de a szombat estétől vasárnap délig éltük a szerelmi életet 2esben!
2017. nov. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!