Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfinak van egy szeretője. Otthon a feleséggel már 10-12 éve nincs szex. Szerintetek? Hihető? /előtte volt már egy pár szeretői kapcsolata/
1. Nem hihető, tipikus duma, a megcsalók 90%-a használja ugyanezt a kifogást.
2. Teljesen mindegy, van-e otthon szex vagy nincs, egy olyan nő, aki többre tartja magát egy taknyos zsebkendőnél nem lesz egy ilyen gerinctelen hulladék szeretője.
te ki vagy ebben a sztoriban?
mert ha a szerető, gratulálhatsz magadnak.
ha meg a megcsaló, akkor ásd el magad.
ha a szenvedő feleség, akkor meg menekülj.
Mi hihető?
Hogy a férfinak 10-12 éve meghalt a házassága?
Igen, van ilyen.
Hogy van szeretője?
Ehhez sok férfinál nem kell 10-12 év szexmegvonás sem.
Hihető, igen. Szerintem nagyon sok házasságban nincs szex, bár ez elég hosszú idő, de nem lehet tudni a hátterét.
Azt azért nem értem,hogy amennyiben több szeretői kapcsolata volt miért is nem válnak el?Tudom, nem egyszerű felbontani egy házasságot, de ha a férjnek ennyire fontos a szex (ami természetes), a feleség pedig valami miatt ezt nem tudja nyújtani, vagy egyszerűen csak elhidegültek egymástól, nincs értelme fenntartani a házasságot.
Véleményt mondani lehet, de nem tudjuk az igazat, és a hátterét sem.
1es és 2es válaszoló soha nem volt hasonló helyzetben, nem is tudom miért válaszolnak :(
igen hihető.
rengetegen vannak szex nélküli házasságban, és nem minden fekete vagy fehér.
Miért ássa el magát?
Sok kis erkölcs csősz. Mindenki azzal kefél akivel akar, ott és amikor. Feleség? Férj? Ezek a szavak még jelentenek valamit? Ugyan már.
Én 17 évig voltam hűséges, és még egy jó szót sem kaptam. Magam részéről nagyívben teszek már minden "becsületes" dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!