Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfinak van egy szeretője. Otthon a feleséggel már 10-12 éve nincs szex. Szerintetek? Hihető? /előtte volt már egy pár szeretői kapcsolata/
A szerető nem azonos a hivatásossal, még akkor sem, ha ilyen jelzővel titulálják.
Nem mondom,hogy pártolom a szeretői státuszt, de vannak olyan helyzetek amikor ez hoz "megoldást".
Nézzük csak férfi oldalról: nincs szex, az asszony menő lett, átvette a hatalmat. A férj átlag külső, átlag kereset. Van két gyerek, egy kis hitel is. Az otthoni élete olyan mint egy kivert kutyáé. Aztán jön Gizike, megadja emberünknek azt a 2 óra romantikát...
Miért nem válik el a hősünk? Mert a vagyon osztozkodásból annyi sem maradna neki, amiből egy kutyaólat tudna venni, a fizetését leterhelik a gyerektartással, ráadásul a saját gyerekeit sem láthatja csak havonta 1X-2X. Miért is? Mert őnagysága biza modern felvilágosult nővé vált.
A feminista marketing szerint, viszont a férj a legutolsó szemétláda, mert félrement Gizikével. Szeretem ezt az egyoldalú, mondhatni egysíkú szemléletmódot, ahol még csak fel sem merül sosem a nő, mint a gondok forrása. A férfi azért jár máshoz, mert otthon nem kap semmit, de ez totál jelentéktelen momentum.
"Én 17 évig voltam hűséges, és még egy jó szót sem kaptam. Magam részéről nagyívben teszek már minden "becsületes" dologra."
Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, senki nem tiltotta meg, hogy elválj már akár tizenévvel ezelőtt is, szóval tök feleslegesenn játszod itt az áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!