Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy nős férfinak van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfinak van egy szeretője. Otthon a feleséggel már 10-12 éve nincs szex. Szerintetek? Hihető? /előtte volt már egy pár szeretői kapcsolata/

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintetek a hivatásos lányokhoz csak egyedülálló férfiak járnak? Nagy része házas...
2018. nov. 8. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:

A szerető nem azonos a hivatásossal, még akkor sem, ha ilyen jelzővel titulálják.

Nem mondom,hogy pártolom a szeretői státuszt, de vannak olyan helyzetek amikor ez hoz "megoldást".

2018. nov. 9. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:
24%

Nézzük csak férfi oldalról: nincs szex, az asszony menő lett, átvette a hatalmat. A férj átlag külső, átlag kereset. Van két gyerek, egy kis hitel is. Az otthoni élete olyan mint egy kivert kutyáé. Aztán jön Gizike, megadja emberünknek azt a 2 óra romantikát...

Miért nem válik el a hősünk? Mert a vagyon osztozkodásból annyi sem maradna neki, amiből egy kutyaólat tudna venni, a fizetését leterhelik a gyerektartással, ráadásul a saját gyerekeit sem láthatja csak havonta 1X-2X. Miért is? Mert őnagysága biza modern felvilágosult nővé vált.

A feminista marketing szerint, viszont a férj a legutolsó szemétláda, mert félrement Gizikével. Szeretem ezt az egyoldalú, mondhatni egysíkú szemléletmódot, ahol még csak fel sem merül sosem a nő, mint a gondok forrása. A férfi azért jár máshoz, mert otthon nem kap semmit, de ez totál jelentéktelen momentum.

2018. nov. 9. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

"Én 17 évig voltam hűséges, és még egy jó szót sem kaptam. Magam részéről nagyívben teszek már minden "becsületes" dologra."

Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, senki nem tiltotta meg, hogy elválj már akár tizenévvel ezelőtt is, szóval tök feleslegesenn játszod itt az áldozatot.

2018. nov. 9. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, van aki el tud válni és van aki nem.
2018. nov. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!